Hirdetés

Leglassabb deckek a jelenlegi Standard metából: az idő pénz, a győzelem édes

Loemifar | 19/05/16 13:09
Cikk mentése

Van, aki szeret több tíz percet ülni egy-egy mérkőzés felett, nekik gyűjtöttünk össze öt decket, amivel garantáltan repül az idő!

Hirdetés

Mindenkit más motivál a Hearthstone-on belül. Vannak olyanok, akik minél gyorsabban szeretnének eredményt elérni, amíg néhányan azért vannak oda, ha lassú megfontolt mérkőzéseken tudnak felülkerekedni ellenfelükön. Összeszedtük a jelenlegi Standard meta 5+1 leglassabb változatát, amivel egy mérkőzés átlagosan közel háromszor annyi ideig tart, mint egy Zoo Warlock meccs!

Control Warrior

Deck kód: AAECAQcGnwOQB/sMkvgCoIADhp0DDEuiBJEG/weyCJ3wApvzAtH1AvT1AoP7Ap77ArP8AgA=

A jelenlegi Standard meta legerősebb és legnépszerűbb Warrior paklija a Control változat, ami nem hagyja cserben azokat, akik rászánják az időt a maratoni meccsekre. Töménytelen leszedés, egy elképesztően erős Hero Card és Archivist Elysiana adja meg a deck esszenciáját. Ha mirror mérkőzésbe sorsol a gép, akkor készítsétek a pizsamát, mert simán lehet, hogy automatikus döntetlenig, azaz a 45. körig megy majd a csata. 

Meccsek átlagos hossza: 15,6 perc

Átlagos győzelmi arány: 59,4 %

Control Shaman

Deck kód: AAECAaoICvUE/wWn7gLv9wLi+AL8+gKggAO5mQPFmQOGnQMKlQHeBf4FsgaKB/YHjQj7DK2RA4qUAwA=

A Control Shamannak vannak jobb változatai, azonban nem véletlen került a listára a fenti deck. Népszerű annak ellenére, hogy nagyon-nagyon lassú és még a győzelmi számokban is elmarad a Control / Overload variánsoktól. Mégis érdemes lehet összerakni, mivel Archivist Elysiana miatt a Control Warrior ellen is van esély, minden másra meg ott vannak a leszedések, Hagatha és Shudderwock.

Meccsek átlagos hossza: 14,9 perc

Átlagos győzelmi arány: 49,3 %

Dragon Warrior

Deck kód: AAECAQcEkAeS+AKggAOGnQMNS6IE/web8wL09QKD+wKO+wKe+wKBhwOLhwOqiwPolAOSnwMA

A név ne tévesszen meg titeket, ez ugyanúgy egy Control Warrior, csak kapott egy Sárkányos kiegészítőt, ami kellemes utóízt hagy a szájban. Execute helyett Smolderthorne Lancer tűnik fel, a Rush lényeket a Crowd Roaster próbálja pótolni. A számok is jól mutatják, hogy összességében gyengébb a Dragon, mint a klasszikus Control változat, azonban pont ebben rejlik az ereje. Meglepetésszerűen csaphat oda az ellenfeleknek, akik nem számítanak a tüzet okádó bestiákra.

Meccsek átlagos hossza: 13,6 perc

Átlagos győzelmi arány: 54,3 %

Bomb Warrior

Deck kód: AAECAQcGkAeS+AKO+wKggAOblAOGnQMMS6IEkQb/B7IIm/MCg/sCnvsCs/wCl5QDmpQDkp8DAA==

A Rise of Shadows megjelenése utáni első napokban mindenki erre a deckre pörgött rá, azonban a lelkesedés alábbhagyott az elmúlt hetekben. Rájöttek a játékosok, hogy hatékonyabb a Control verzió és inkább az terjedt el a metában. Nem lehet azonban elmenni a Bomb Warrior mellett, ami kifejezetten hatékony a Control Warri és Nomi Priest ellen, miközben nem gyengült annyit a Rogue-okkal szemben. 

Meccsek átlagos hossza: 12,7 perc

Átlagos győzelmi arány: 56,3 %

Mecha'thun Warrior

Deck kód: AAECAQcInwOQB7fxAtH1ApL4AvH7AqCAA72ZAwsWS/sBogT/B7IInfACm/MC9PUCnvsC1/4CAA==

Főleg versenyeken lehet nagyot szakítani a Mecha'thun változatokkal, mert általában az összes Control paklit megbünteti a Gépszem. Ez is hasonló a Control Warrirohoz, azonban van benne valódi győzelmi opció. Jelenleg ez a legerősebb Mecha'thun változat Standardban, aki rajong a garantált Exodia kombóért, annak kötelező legyártani a decket.

Meccsek átlagos hossza: 12,3 perc

Átlagos győzelmi arány: 44,9 %

+1 Immortal Paladin

Deck kód: AAECAZ8FCtIE+wyb8AL9+wKE/AKggAO9hgPehgPjhgPOhwMK3AP0Ba8H9gf57ALmhgPshgPvhgOKmgO0mwMA

Katasztrofális számokat hoz, de Trolden videókban garantált a helye. Az Immortal Prelate-re épül az egész koncepció, ami önmagában nem elég ahhoz, hogy győzelmet hozzon Uthernek. A Buff irány helyett inkább a Deathrattle vonalat kell erőltetni, ha mindenképp Immortal Prelate-tel szeretnétek játszani.

Meccsek átlagos hossza: 12,3 perc

Átlagos győzelmi arány: 39 %

Ha a változatok helyett az egyedi paklik szintjére megyünk, akkor csak Control Warriorokkal találkozunk a lista elején, ami még az előző meta Odd Warriorja is perceket ver, köszönhetően Archivist Elysianának.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?