Ilyen lesz a VFX-ben megújult Malphite!

Ilyen lesz a VFX-ben megújult Malphite!

Immár videón is látható, hogy miben változnak Malphite vizuális effektjei.

A Riot folyamatosan próbál lépést tartani az egyre nagyobb igényekkel szemben, éppen ezért kezdték el egy-két éve az elavultnak titulált hősök kinézetét javítani. Az utóbbi időben több karakter is megújult, mint például Riven, vagy Olaf, vagy Ashe és Caitlyn. A soron következő karakter pedig akiről most beszélni fogok az Malphite.

A Riot ezzel szeretné valamivel javítani a játékérzetet, hiszen nem mindegy az sem, főleg a casual játékosoknak, hogy miként is néz ki az adott hős, akit éppen választottunk. Bőven akadnak még hősök, akikre szintén ráfér a figyelem, de csak szép sorban lehet haladni, sajnáljuk Udyr.

Öreg róka nem vén róka, ahogy tartja a mondás, bár ez az eset pont elmehetne kivételnek is. Malphite 2009 szeptembere óta boldogítja az Idézőket a játékban, így igazán megérdemli már a törődést. Az alábbi videóban nem csak az alap kinézetét, de az összes érintett hőskinézettel bemutatják a változtatásokat! A negyedórás videóhoz jó szórakozást kívánunk, azt követően pedig írjátok meg nekünk, mit gondoltok a változtatásokról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!