Fer szerint is botrányosan rossz Vertigo

Fer szerint is botrányosan rossz Vertigo

A brazil sztárjátékos szerint nem csak nézni, játszani is fáj Vertigo-t.

Finoman szólva sem nyerte el a közösség tetszését Vertigo, ami idén márciusban váltotta a szintén borzalmas, kompetitív versenyzésre teljesen alkalmatlan Cobblestone-t. Persze voltak akik higgadtan álltak a dologhoz és adtak időt a pályának, mondván várjunk még arra, hogy a Valve alakítson kicsit Vertigon és a profik is elkezdjék játszani. Ezúttal azonban az idő sem segített a hányattatott sorsú pályán. 

Pedig a profik valóban elkezdtek rajta játszani. Nyilván nem beszélhetünk arról, hogy a legtöbb profi csapat azonnal Vertigo-t választ pályájaként, de ha csak a hét meccseit nézzük, akkor EPL-ben és ECS-ben is láthattunk Vertigo-t. Az Aristocracy és a Virtus.pro egy-egy mérkőzésén túl az ECS hetedik szezonjának negyedik hetében a Liquid háromszor is játszott a pályán, sőt, kétszer ők maguk választották a pályát a Luminosity és az MIBR ellen. A brazilok, különösen fer tetszését azonban nagy nem nyerte el a pálya.

"Elképesztően sz...r pálya ez a Vertigo. Már csak nézni is rossz, játszani pedig még borzalmasabb."

Tény, hogy egy borzalmasan kiegyensúlyozatlan és átgondolatlan pályáról beszélünk, ami kompetitív játékra szinte teljesen alkalmatlan. Pár napja gabesson is futott néhány kört a pályán és SPUNJ kritikája alapján elemezte azt. Ha lemaradtál a videóról most érdemes pótolnod, hiszen mindent remekül összefoglal, ami miatt a legtöbb játékos utálja Vertigot.

Hiába azonban a rengeteg panasz, minden jel arra mutat, hogy a StarLadder Majorön igenis Vertigo lesz a pályák között, hiszen pár nap és az ázsiai és amerikai selejtezők már el is rajtolnak majd. Azt azonban nem tartom valószínűnek, hogy az új Cache érkeztével maradna Vertigo, szóval most újra elmondhatjuk azt, hogy csak türelemmel kell lennünk, az idő majd megoldja a helyzetet, amit Vertigo érkezése teremtett.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!