"A vesztes meccs után legalább 20 percet feküdtem a földön, amíg a többiek ettek" - GeT_RiGhT

Get_RiGhT nyilatkozott a fnatic elleni vesztes meccsük után

Az IEM Sidney-n készült interjún megtudhatunk pár dolgot GeT_RiGhT-ról, személyesen róla, a csapatról nem igazán kérdezték. Érdemes tudni róla, hogy 2013-ban és 2014-ben is az év legjobb játékosa lett, habár ez a játék elején volt, és sem az ellenfelei sem maga a játék nem volt összehasonlítható szinten a mostani érával, akkor embertelen teljesítmény volt ez mind tőle, mind pedig az akkori NiP-tól. A mérkőzés után egy igen hosszú interjút készített vele a "The Truth CS:GO Podcast", amiben mesélt a meccs előtti betegségéről és arról, hogy mennyire kiborította az elvesztett rangadó.

"A verseny előtt pár nappal még a kezeim, a lábaim és térdem is tiszta seb volt. Nem tudom, hogy mi történt, de mindenem viszketett és feldagadtak a kezeim és így alig tudtam játszani. Még mindig undorítóan néznek ki, de legalább most már tudok játszani."

Később mesél arról is, hogy hogyan viselik általában a profi játékosok és ő a hosszabbításos meccseket:

"A hosszabbításban leginkább autópilóta módban játszok, próbálok minél több véletlenszerű dolgot csinálni, csak hogy kizökkentsem az ellenfelemet és kellemetlen helyzetbe hozzam. Régen úgy éreztem, hogy ez az én specialitásom és itt mindig megtudtam mutatni, hogy mennyire jó játékos vagyok, de mostanában a skillem már nem tart ott, mint évekkel ezelőtt. Mostanában kicsit túl gondolom a dolgokat, de mindig ilyen ember voltam."

a szóban forgó meccs statisztikái

"A mérkőzés után, amíg a többiek ettek én legalább 20 percet feküdtem a földön és néztem az égre, mert annyira kitiltelt az egész helyzet. Régóta nem éreztem ilyet, szóval ez szerintem egy jó dolog volt."

GeT_RiGhT itt persze nem arra gondol, hogy 20 percig jó volt a földön feküdni, hanem arra, hogy még ennyi év után is benne van az a tűz, ami ennyire elronthatja a kedvét egy vesztes meccs után. 

Szurkolunk a svéd veteránnak, hogy visszatérjen a régi formája közelébe, de legfőképp annak, hogy egészséges legyen. Ez a kettő szorosan összefügg, a koncentráció - focus - a játékban a legnagyobb fegyverünk, és, bizony azt fenntartani hosszútávon lehetetlen vagy nagyon nehéz, ha az adott meccsnél nagyobb problémák vannak az életünkben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!