RGB LED színpompa, ezúttal egy SSD-n

RGB LED színpompa, ezúttal egy SSD-n

Lassan már minden egyes alkatrész a gépünkben RGB LED fényekben úszhat. Itt a legújabb Klevv SSD, ami fényesebb, mint az Anthem jövője!

Legutóbb láthattátok milyen az, amikor a számítógépasztal kap egy kis extra "gamer boostot". A Thermaltake RGB íróasztala kicsit túltolta a mostanában divatos fényjátékot, sőt az egészért még nagyjából egy GTX 2080 Ti árát is elkérték.

Ezúttal a Klevv legújabb termékét mutatjuk meg nektek, ami nem más, mint a Cras C700 RGB SSD. Az alaplapról szabályozható színek és a különleges kialakítás párosa minden gamer álma lehet. Nézzük meg mit tud az M.2-es háttértár!

Első pillantásra két dolog tűnhet fel. Az első az RGB LED-ek, a második az óriási hűtő, ami állítólag 27 százalékkal képes csökkenteni az SSD hőmérsékletét működés közben. A mért eredmények tekintetében elmarad a manapság divatos és egyre gyorsuló vetélytársaitól a Cras C700, ugyanis csak 1500 MB/s-es olvasási sebességre képesek a három méretben érkező modellek. A 120 GB-os írási sebessége sem az igazi, ahogy a 240 GB-os és a 480 GB-os is hagy kívánnivalót maga után. Az első mindössze 550 MB/s-re képes, a középső már eléri az 1000 MB/s-es sebességet, utóbbi 1300 MB/s-es írási sebességre képes felgyorsulni. Mivel magasabbak a hűtőmodulok miatt a Klevv RGB M.2-es SSD-i, nem lehet minden M.2-es alaplapba beilleszteni őket. Figyelni kell, hogy legyen elég hely az egyéb alaplapi hűtőbordáknak és egyéb kiegészítőknek a gépházban.

Egyelőre a gyártó nem közölt még árat, azonban a gamer RGB faktor miatt valószínű magasabb árazással kell megbarátkoznunk, ha erre az SSD-re esik majd a választásunk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!