Azonnali hotfixeket kapott a Dalaran Heist!

Azonnali hotfixeket kapott a Dalaran Heist!

Hiába az eddigi legszórakoztatóbb Solo Adventure, a hibák száma rengeteg volt. Hotfixeket kapott a Dalaran Heist!

Az elmúlt években több egyszemélyes kalandot is kaptunk, azonban a Dalaran Heist az első, amit valódi pénzért, vagy játékon belüli aranyért lehet feloldani. Nem egy Curse of Naxxramas, de így is kiváló szórakozást nyújt azoknak, akik már unják a Rankedezést, vagy az Arénázást. Nem lehet azonban minden tökéletes, elég sok hibával találkoztak a játékosok a Heist során. Viszonylag gyorsan meg is érkeztek a hotfixek, amik a legkritikusabb bugokat javították ki!

Javítások

  • Javították a hibát, amit a Duplatransmogrifier okozott. Ha olyan miniont választottunk ki, amit valamilyen Friendly Encounter kártya buffolt, egyszerűen törölte az összes lényt a deckünkben.
  • Javították a hibát, amit szintén a Duplatransmogrifier okozott. Ha az AI játszotta ki, akkor is módosította a deckünket.

  • Javították a hibát, amit az Elixir of Vigor okozott. Ha az Elixirt egy olyan kártyával játszottuk ki, ami az Electra Stormsurge-höz hasonlóan ("next" effekt) működött, akkor nem várt interakciót okozott az Elixir.
  • Javították a hibát, ami bizonyos körülmények között gyenge teljesítményt okozott. Remélhetőleg nincs több lagolás, befagyás és más idegesítő probléma, ami nem játékmechanikával kapcsolatos.

Tervezett javítások

  • Néhány játékos jelezte, hogy a Dalaran Heist elindításakor üres képernyő fogadja őket. Ezt a problémát vizsgálják a fejlesztők.
  • Bartender Bob néha üres szövegbuborékokkal kommunikál, amikor elhagyjuk a Friendly Encountert.
  • Figyelik a hibát, amit a "Gangs All Here" effekt okozott egy buffolt lényen a Friendly Encounteren belül. Rossz értékeket mutatott az animáció, ami megtévesztő lehet a játékosoknak.

Egyelőre ezekkel a bugokkal találkozott a Blizzard, amiket már kijavított, vagy a jövőben tervez fixálni. Ti találkoztatok a fentieken kívül más gonddal a Dalaran Heisten belül?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!