Hirdetés

Top 10 Aréna lap, amivel a legerősebb deckeket építheted

Ha nem tudjátok, hogy mit érdemes választani az Arénában, itt van a tíz legjobb lap, ami garantáltan győzelmeket hoz a konyhára!

Hirdetés

Nem mindig könnyű kiválasztani a legjobb lapokat az Aréna draft során. Összeszedtük azt a tízet, ami a győzelmi arányok alapján a legerősebb deckekben megtalálható!

10. Feugen

Teljesen átlagos értékekkel rendelkezik Feugen, azonban nem igazán van jó öt manás drop a Dalaran Crusaderen kívül. Két másik Legendary mellé ajánlja fel a gép, amiknél szinte mindig jobb választás Naxxramas egyik ikonikus ellensége.

Deckek győzelmi aránya: 58,7 %

9. Sea Giant

Ritkán ajánlja fel a draft, azonban érdemes azonnal nyúlni érte. A Sea Giant óriási tempót jelent, amivel az ellenfél általában semmit sem tud kezdeni. Ha sikerül nyolc manánál olcsóbban kipattintani, már nyertünk vele.

Deckek győzelmi aránya: 58,7 %

8. Blackwald Pixie

Egy jobb három drop, amit ajánlott kivenni a felajánlott három lap közül, mert jók az értékei és a képessége néha aranyat érhet. Főleg a Warlock profitálhat belőle, de a Paladin, vagy a Shaman is kihasználhatja a Battlecry-t.

Deckek győzelmi aránya: 58,7 %

7. Dark Iron Dwarf

A szupertörpe az egyik legjobb neutral négy drop jelenleg az Arénában. Átlagos értékek mellé egy nagyon hasznos Battlecry-jal rendelkezik, ami megfordíthatja a meccsek képét. 

Deckek győzelmi aránya: 58,9 %

6. Onyxia

Azonnal boardot épít nekünk a Warcraft világának egyik legnépszerűbb sárkánya. Mivel a tömeges leszedések ritkák az Arénában, üres boardon szinte azonnal nyer Onyxia. 9 manáért kaphatunk 14/14-nyi testet, ami bőven megér egy slotot a pakliban.

Deckek győzelmi aránya: 59,4 %

Az öt legjobb Aréna kártyát a következő oldalon találjátok!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?