Hirdetés

Ami halott, nem halhat meg többé: Resurrect Priest paklibemutató

Scheff | 19/05/18 10:58
Cikk mentése

Jó kezekben akár a legend is elérhető ezzel az újraélesztésekre támaszkodó Priest paklival.

Hirdetés

A Resurect Priest továbbra is az off-meta paklik csoportjába sorolható, de a felélesztésekre támaszkodó koncepció elég jól teljesít ahhoz, hogy akár a legendet is kiüthessük vele. Cikkünkben egy olyan variánsát mutatnánk be ennek a decknek, ami a Damaged Stegotron helyett a Proud Defendert használja, valamint kifejezetten a Rogue és a Hunter ellen belekerült két Omega Medic is.

Resurrect Priest

Kód: AAECAa0GBskG1grXCqCAA9aZA5ObAwz4AuUE0QrTCvLxAuP3ApeHA9iJA4KUA8KZA5ibA5mbAwA=

A pakli nagy része leszedésekből áll, amiket a játék elejétől a végéig magas hatékonyság mellett lehet alkalmazni. A Shadow Word: Pain és Death spellek mellett a Forbidden Words megjelenése lehetőséget biztosít a négy támadóértékkel rendelkező minionok leszedésére is, továbbá a Holy Nova és a Mass Hysteria a nagyobb csoportok ellen vethető be

Ejtsünk néhány szót a deckben található lényekről is a játékmenet függvényében. Az Omega Medicről és a Proud Defenderről már említést tettünk a bevezetőben, de a közepes költségű lények sorát a Convincing Infiltrator is erősíti, ami a spellekhez hasonlóan leszedésként szolgálhat. Archmage Vargoth akár önmagában is a pástra kerülhet, hiszen ha feltámad a kilencedik körös Mass Resurectionnal, akkor megismétli a varázslatot, -ezzel igen sok kellemetlenséget okozva ellenfelünknek.

A győzelmet két úton érhetjük el. Az egyik szerint módszeresen lenullázzuk ellenfelünk életpontjait feltámasztott lényeink segítségével, a másik esetében pedig a közkedvelt Divine Spirit és Inner Fire szinergiára támaszkodva egy igazán nagy horderejű csapás bevitelével fejezzük be a meccset. Ideális esetben Witchwood Grizzly vagy a Mosh'ogg Enforcer kétszeresen duplázott életpontjával egyenértékű támadóerő elegendőnek bizonyult minden esetben.

A paklit összességében legalább pár próbakörre mindenkinek ajánlanánk, és onnantól már csak rajtatok múlik, hogy ladderézésre, küldetésekhez vagy csak szórakozásra használjátok.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Daniel 4 hónapja
  Kedves író! Jelezni szeretném, hogy nem létezik a játékban Power Word: Pain nevezetű lap. De, kövezzetek meg, ha tévedek.
  0 0 Válasz
  • Scheff 4 hónapja Daniel
   Hinnye, ilyen valóban nincs. Köszi, hogy jelezted. :)
   0 0 Válasz
 • Daniel 3 hónapja
  Kedves egészségdre
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?