Hirdetés

A 2019-es Rangsorolt csaták áttekintője

Scheff | 19/05/18 10:57
Cikk mentése

A szinte teljesen újragondolt Rangsorolt szezon jövőhét hétfőn kezdődik.

Hirdetés

A Rangsorolt csaták a tier X-es tankok játszótereként szolgálnak már a legelső szezonok óta, és a kisebb szünet után 2019-ben szinte teljesen újragondolt koncepció mentén leselkedhetünk neki ennek a kihívásnak. Az első szezon május 20-án reggel 10:00 órakor kezdődik, és egészen június 10-éig tart. A hétköznapokon délután 14:00 órától éjjel 2:00 óráig, a hétvégeken délelőtt 10:00-től éjjel 2:00 óráig lesz játszható.

2019-ben három rangsorolt szezont kapunk, és a játékélmény maximalizálása érdekében négy divíziót hoztak létre, és minden egyes divízió 15 rangból áll. Ha végigvitted az összeset, akkor teljesítményedtől függően a Golden (top 20%), a Silver (a következő 30%) vagy a Bronze (maradék 50%) ligába kerülsz. 

Az elért divízióból nem eshetsz vissza, ráadásul a haladást két szempontból is megkönnyítették. Egyrészt kevesebb stráf is elegendő a haladáshoz, másrészt bevezetnek egy bónuszt, ami hasonló lesz a nap első csatája után járó kétszeres szorzóhoz, de ebben a módban a szerzett XP helyett a szerzett stráfok számát duplázza.

A szerepkörök felértékelődnek

A Wargaming két példát említ, de valószínűleg az összes tankosztály megkapja egyedi pontszámítását. A példa szerint a nehéz tankokat közelharci egységekként kell használni, amik sebzést blokkolnak és 300 méteren belül sebeznek, míg a közepeseket látótávolságon belüli sebzésre és sebzés blokkolásra. Ha a meghatározott szerepkör szerint használod a tankodat, akkor jutalmul bónusz XP-t szerezhetsz.

Csapatsebzés kikapcsolva

Ez az egyik legfontosabb újítás. Nem árt észben tartani, hogy bár csapatsebzés nincs, de ha egy szövetséges tüzér eltalál, akkor elkábítja a legénységedet.

A Rangsorolt csaták jutalmai

A Rangsorolt csatákért kreditet, kötvényt, aranyat, egyedi álcázási stílust, felszereléseket és direktívákat lehet szerezni. A szezon végén pedig egy egyedi tier IX-es harckocsi megszerzésére is lehetőségünk nyílik. Egyelőre titok, hogy mi lesz ez az egység, de az biztos, hogy nem az Object 777 lesz az. Ezt az információt a WoT Express is megerősítette.

Szerinted a Rangsorolt csata helyettesítheti a skill alapú MM-et? Részt vettél az előző szezonokban? Ha igen, akkor melyik ligáig jutottál?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • perretz 3 hónapja
  Én úgy értelmezem, hogy pont hogy sebez a baráti arty, de nem stun-ol.
  0 0 Válasz
 • hungarian_tanker 3 hónapja
  Azért azt jó látni, hogy foggal-körömmel gürcölnek, hogy a gép előtt tartsák a jó népet.
  0 0 Válasz
 • Alexis 3 hónapja
  továbbra is kreditégetös lesz ?
  0 0 Válasz
 • Szalk 2 hónapja
  Végre elértem a végét. Most várjak a következő részre vagy gürcöljek még?
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?