A legtöbb headshotot még két év kihagyás után is ScreaM lövi

A legtöbb headshotot még két év kihagyás után is ScreaM lövi

A belga headshot machine még mindig brutális mennyiségben osztja a fejeseket.

Egészen hihetetlen, de Adil "ScreaM" Benrlitom, a belga headshot machine utolsó nagy eredményét 2017-ben érte el még az EnVyUs színeiben. Jó pár évig csak beugróként láttuk őt egy-két meccsen, míg aztán idén márciusban egy új csapattal tért vissza a GamerLegion színeiben. 

A ScreaM-Ex6TenZ-nawwk-HS-hampus felállású csapat ígéretesnek tűnik, bár még sokat kell fejlődniük ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a legjobbakkal. Alsóbb kategóriákban máris megmutatták magukat, miután pár napja megnyerték a LOOT.bet második szezonját, ahol olyan EPL-t megjárt csapatokat is maguk mögé utasítottak, mint az AGO vagy a Windigo. Egy valami biztos, a még mindig csak 24 éves játékos most is ugyanolyan őrületes fejeseket oszt ki ellenfeleinek, mint ahogy tette azt a G2 vagy az EnVyUs színeiben anno.
Egy rajongó vette is a fáradtságot és a HLTV statisztikái alapján összedobott egy remek videót, amiben az öt legtöbb fejlövést pakoló játékos listájának változását látjuk. Viszonylag állandó nevekkel találkozunk azért az öt legjobb között, ScreaM pedig elképesztő, de 2016 márciusa óta csúcstartó a leadott fejlövések számában. Akkora nagy előnyre tett már szert, hogy ebben a statisztikában gyakorlatilag csak akkor lesz behozható, ha egyszer szögre akasztja az egeret. 

A GamerLegion egyébként remekül kezdte az ESEA MDL 31. szezonjának európai ágát is, itt viszont már a korábbiakhoz képest sokkal erősebb csapatok ellen is bizonyítaniuk kell majd, mint például a Valiance vagy a Vitality. Mit gondoltok, van esélye ScreaM-nek újra a legjobb csapatok ellen játszania a jelenlegi GamerLegion felállással?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!