A Fire Trail CW kampányra már most el lehet kezdeni a felkészülést

A Fire Trail CW kampányra már most el lehet kezdeni a felkészülést

A frontvonal és a rangsorolt csaták között a kompetitív kihívások kedvelői ismételten a világtérképre vethetik fürkésző pillantásukat.

Egy új jelvény jelent meg az 1.5.1-es frissítés fájljaiban, amit a következő CW kampány top 10%-ába bejutott klán szerezhet majd meg. Annyi már biztos, hogy az új CW kampány a Fire Trail névre hallgat, és nem hivatalos információk szerint június és július körül veszi kezdetét.

A jutalmak között továbbra is arany, kötvény, egyedi álcastílusok, medálok és tankok lelhetőek fel. Ugyanakkor minden jel arra mutat, hogy ezen a CW kampányon továbbra is a meglévő hat marad választható., tehát nem hoznak be új egységet.

A CW kampány érkezését egyelőre csak saccolhatjuk, ugyanakkor azt biztosan tudjuk, hogy mikor lesz olyan egyéb esemény, ami miatt a CW kampányt nem indíthatják el. Május 20-ától június 10-éig a rangsorolt csaták első szezonja zajlik, majd június 17-étől június 24-éig az ötödik Frontline epizód lesz terítéken. Mivel azt is tudjuk, hogy a CW kampányok többnyire két hetesek, ezért június 10-e és június 17-e szintén kizárt az indulás.

A legesélyesebb tipp

Abból kiindulva, hogy a kapott információkból június és július tájékára saccolják a kampányt -és figyelembe véve két hetes időintervallumát-, azt mondanánk, hogy július 1-je és július 14-e tűnik a legelfogadhatóbb dátumnak.

Erre némiképp az is ráerősít, hogy a rangsorolt csaták végétől számítva szintén egy hetes pihenőt hagyott a WG a következő eseményig, és a minta alapján a Frontline hatodik epizódja július 22-én fog kezdődni. Így erre a köztes időszakra egy-egy hét pihenő időszak, illetve két hét intenzív kompetitív élmény jutna a közösségnek.

Mit gondolsz gondolatmenetünkről? Szerinted reális lehet a megnevezett időpont?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.