Elkészült Cache átdolgozása, hamarosan ismét játszhatunk sokak kedvenc pályáján

Az emoji szerint kulcsra kész állapotba került Cache.

Az elmúlt fél évben az egyik leghíresebb közösségi pályakészítő, FMPONE már többször osztott meg velünk képeket és videót arról, hogy éppen mi hol tart Cache felújítási munkálataival. Egy ideje viszont csöndben volt, így sejthettük, hogy a pálya hamarosan készen lesz. Előző cikkünkben körülbelül nyárra tippeltük a pálya érkezését, de úgy néz ki, hogy még gyorsabban sikerült befejeznie.

Pipák nem mindenhol vannak, de a posztban látható kulcs arra enged következtetni, hogy a pálya teljesen készen áll, T kezdő, Toxic, Checkers, nyikor és A/B main pedig nem változik egy cseppet sem, csak a pálya többi részét dolgozta át FMPONE. Egyelőre nehezen tudjuk megmondani, hogy melyik pálya került ki az új Cache kedvéért, de a Valve-nak két választása is van. Vertigot egyáltalán nem sikerült megszerettetni a közösséggel és a profikkal sem, így logikus döntés lenne kiszedni, de ahogy a Valve-ot ismerjük, könnyen lehet, hogy más elképzelésük van. Mirage ugyanis az utolsó olyan pálya, ami az elmúlt évek alatt még egy grafikai fejlesztést sem kapott, mindennek pedig az az oka, hogy a pálya úgy tökéletes ahogy van. Egy Dust2 szerű korszerűsítést simán eltudunk képzelni a közel-keleti mapra, de ahhoz először ki kell venni az aktív pályák közül a profik és a közösség egyik kedvenc harcterét.

Reméljük, hogy hamarosan kicsit több információval tudunk szolgálni, és a pálya is olyanra sikerült, ahogy azt mindenki elképzelte.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!