Két egyszerű fejlesztés, ami sokkal hasznosabbá tehetné a Practice Toolt

Más játékokban már elérhető a funkció, amivel in-game megtekinthetjük a skineket korlátozott keretek között, talán jól működhetne a LoL-ban is.

A Practice Tool egy ígéretes fejlesztésnek indult a megjelenésekor, hiszen voltaképp bármit kipróbálhatunk ebben a módban, ami csak kipattan a fejünkből. Másodpercek alatt új buildeket pakolhatunk össze, alakíthatjuk a szinteket, a mérkőzés aktuális időpontját, bábukat helyezhetünk el, tehát minden adott ahhoz, hogy egy-egy karakterrel elszórakozzunk, vagy épp gyakoroljunk.

Van azonban egy-két olyan dolog, amivel a Riot sokat dobhatna a módon, elsők között mindenképp a PvP mód bevezetése. Jelenleg ugyebár csak egy botot adhatunk hozzá a módhoz, vagy pedig maradnak a bábuk. Viszont, ha már gyakorló mód, kivel is lehetne jobban gyakorolni, mint egy hús-vér emberrel. Ezzel a funkcióval a Practice Tool számos olyan lehetőséget nyitna meg, amelyet elképzelni nem tudtunk korábban.

Akad azonban olyan funkció is, amely a játékosok skin megtekintéseit könnyíthetné meg. Ha szeretnéd megnézni egy skin képességeit, akkor bizony fel kell menned Youtube-ra, és nagy eséllyel a SkinSpotlights videóit megtekinteni. A felvételt aztán át kell pörgetned a különféle emote-okon, illetve a végső képességek használatára is várnod kell, hiszen eleinte csak az alapképességeket szokták spammelni. Talán egy egész jó fejlesztés lehetne, hogyha a Riot elérhetővé tenné a Practice Toolon belül a skinek szabad kipróbálását. Értelemszerűen szigorúbb szabályok közé is szoríthatnák, mondjuk egy skinnel 5 percet tartózkodhatnánk a játékban, ez idő alatt a saját kezünk irányítása alatt dönthetnénk el, hogy kell-e nekünk az a skin, vagy sem.

A Dota 2 világában ez a lehetőség például nem újdonság, az összes karakter összes kinézetét lecsekkolhatjuk in-game, mielőtt beruházunk rájuk. Persze valahol érthető a funkció hiánya, elképzelhető, hogy a Riot negatívan vélekedik róla. Egy olyan mód, ahol mi magunk "áttapogathatjuk" az adott skint a megvásárlása előtt, kétélű fegyver lehet, nagyban növelheti, de csökkentheti is a tényleges vásárlás esélyét. Könnyen lehet, hogy a Riot irodáiban már felmerült ez az ötlet, de nem merték bevállalni.

Ti örülnétek ennek a két funkciónak?

Ezt a beteg jó Jinx koncepció skint láttátok már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.