100 ezer dolláros női versennyel robbant be a DreamHack

100 ezer dolláros női versennyel robbant be a DreamHack

8 csapatos lesz a valenciai DreamHack verseny, és hamarosan indulnak a selejtezők!

DreamHack Showdown névre keresztelték a július 5 és 7 közé meghirdetett a csak nőknek szóló Counter-Strike bajnokságot. 100 ezer dollár lesz összdíjazás, ami átszámítva közel 30 millió forint. Az esemény fő támogatói a ZOWIE és az Esport-Management, céljuk hogy felemeljék és támogassák az ambiciózus női szereplőket a globális e-sportban.

A versenyen mindösszesen nyolc csapat vehet majd részt, amiből kettőt meghívnak. A maradék 6 helyet 2 európai, 2 észak-amerikai, és 2 ázsiai csapat fogja feltölteni a megfelelő régióban megrendezett selejtezők révén.

A DreamHack AB társ-vezérigazgatója, Marcus Lindmark így mutatta be az eseményt:

Célunk, hogy olyan játékfesztiválokat csináljunk, ahol minden csoport jól érzi magát! A DreamHack Showdown egy lépés, hogy segítsük és inspiráljuk a női versenyzőket szerte a világon!

Nekünk, illetve a magyar női e-sportolóknak az európai selejtező érdekes június 8-9 között. Formátumát tekintve egyenes kieséses Bo1, egészen a negyeddöntőig, ahol már Bo3 lesz. Regisztrálni egészen június 8-ig lehet, a selejtező pedig szintén 8-án 14 órától kezdődik!

A csapatok jelentkezését már várják is a regionális selejtezőkre a hivatalos weboldalukon!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!