Van akit zavar, más szerint pedig hangulatos - Őrületes bekiabálások voltak a Ghost és az eUnited meccsén

Van akit zavar, más szerint pedig hangulatos - Őrületes bekiabálások voltak a Ghost és az eUnited meccsén

Cseppet sem fogták vissza magukat a játékosok.

Nem csak az időeltolódás, de a csapatok miatt is az EPL európai szakaszát szoktuk követni, de persze a Magyar Esport TV-n követhető európai meccseken túl játszanak az amerikai és ázsiai csapatok is. Az amerikai mezőnyből az NRG, a Liquid, a Luminosity és a DETONA jutott tovább elsőként, jelenleg pedig a csoportkörök második felvonása zajlik, ahol tegnap egy roppant indulatos, mások szerint hangulatos meccset láthattunk.

A B csoportban csapott össze a Ghost és az eUnited csapata, ami bőséggel tartogatott izgalmas köröket és szép megmozdulásokat, de leginkább a játékon kívül történtek miatt emlékezhetünk a meccsre. Mindkét csapat tagjai a végtelenségig izgatottak voltak, bár látszólag mindenki könnyeden és felszabadultan játszott, a körök utáni viselkedés nem ezt támasztotta alá.

Minden egyes szorosabb kör, megnyert vagy elbukott clutch helyzet után átkiabáltak egymásnak, ami valamilyen szinten persze megszokott lehet, de szerencsére mostanában egyre kevesebbszer látunk ilyet. Ne értsetek félre, nem arról van szó, hogy szerintem gond az ha egymást buzdítják a játékosok, vagy akár át is szólnak egymásnak, de mindig is azt gondoltam, hogy illik nem átlépni egy határt például egymás gyalázásával.

A mérkőzés játékosai elég szabadon kezelték ezt és gyakorlatilag cenzúra nélkül bármit odavágtak egymásnak, amivel inkább egy általános iskolás, tornatermes LAN hangulatát keltették, mintsem egy profi mérkőzését. Az eUnited egyik játékosa, Anthony "vanity" Malaspina például élete legjobb, leghangulatosabb meccseként könyvelte el magának, még akkor is, ha egyébként a Ghost csapata nyerte a mérkőzést, az eUnited így pedig már biztosan elbúcsúzhat az EPL döntőtől.

Ti mit gondoltok az ilyen kiabálásokról? Belefér, hangulatos, vagy inkább zavaró és ha kiabálnak is, de a káromkodásra figyelniük kéne a játékosoknak?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!