Torka szakadtából ordítva sem sikerült kiszurkolnia a kört az orosz kommentátornak

Torka szakadtából ordítva sem sikerült kiszurkolnia a kört az orosz kommentátornak

Electronic megőrjítette az orosz kommentátorokat.

Nem kezdte túl jól szereplését a Na'Vi az EPL kilencedik szezonjában, hiszen egyértelműen az Astralis egyik kihívójaként tartják számon őket, a csoportkörök első felvonásából még sem jutottak tovább. A megújult ESL Pro League-nek köszönhetően jöhetett a második esély, amit szintén elég rosszul kezdtek, 1-2-re kikaptak a North csapatától.

Ma még van egy meccsük a Heroic ellen, amit ha nem baltáznak el akkor meg van a továbbjutás az ukrán többségű csapatnak, ehhez azonban mindenképp kell majd a győzelem. Tegnap a BIG ötöse jelentette akadályt meglehetősen könnyedén vette a Na'Vi, két pályán összesen 11 kört hoztak a XANTARES-szel kiegészült németek. Továbbra is azt látjuk, hogy bár erős csapat a mostani Na'Vi, s1mple és electronic mellett, nem csak flamie, de Edward is meg tud villanni ha kell, zeus pedig még mindig a világ egyik legjobb irányítója. Valahogy még sem tudtak felnőni még arra a szintre, hogy komoly ellenfelei legyenek a dánoknak. A BIG ellen is láthattunk néha hibákat, amik apróságnak tűnnek, de ha a BIG kört hoz az ilyenek miatt, akkor a Liquid vagy az Astralis is fog.

Electronic ha nem rontja el az ugrást a középdobozra, akkor pont annyi időt nyerhetett volna, amivel talán beadta volna a lövést még füstön át is. Az orosz kommentátorok sem bírták már idegekkel, minden energiájukkal szurkoltak annak, hogy electronic időben odaérjen a lerakóra, emberünket pedig teljesen elvesztettük a drukk hevében, amikor elkezdte túrni a füstöt. Hatalmas elvárásokat támaszt a Na'Vi felé nem csak ez a kommentátor, de gyakorlatilag a CS közösség minden tagja, pedig a legfontosabb pillanatokban eddig mindig alul maradtak.

Mit gondoltok, az ENCE után a Na'Vi is legyőzheti majd a dánokat egy döntőben?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!