"Flamie már a reptéren volt, amikor s1mple kijelentette: ő mégse akar jönni" – dead

A MiBR menedzsere árulta el azt, kik voltak az elsődleges jelöltek az amerikai duó előtt.

Tegnap este adott interjút a Made in Brazil csapatának menedzsere, Ricardo "dead" Sinigaglia, aki arról is beszámolt, hogy a Stewie2k-tarik páros előtt kiket szerettek volna elcsábítani a brazil trió mellé, továbbá a teljes 2018-as év körülöttük zajló érdekességről is kitálalt.

MiBR újjáalakulása akkor jött tervbe, amikor még SK néven a csapat már eléggé leáldozóban volt, utolsó versenyükön a WESG döntőjén már a csoportkörben kiesett az akkori brazil ötös. Ezután láttak napvilágot olyan pletykák, miszerint a Na'Vi orosz-ukrán párosa s1mple és flamie érkezhetnek a FalleN-coldzera-fer hármas mellé.

Dead most azonban elárulta, hogy elsőként nem is a Natus Vincere sztárjátékosait keresték meg, elsődleges kiszemeltjük a jelenleg FaZe Clan csapatában játszó bosnyák NiKo illetve a G2 francia irányítója, shox volt.

"Legelsőnek nem is gondoltunk s1mple-re, hanem inkább NiKo-ra és shox-ra, de shox felesége miatt nemet mondott, bár ennek ellenére az ajánlat elég sokáig izgatta őt. Így az ő helyére inkább NiKo jelenlegi csapattársában, rain-ben gondolkodtunk, de ő egyáltalán nem szeretett volna csatlakozni, emiatt pedig már NiKo-t sem érdekelte az ajánlatunk. Ezután kezdtünk el vacilálni s1mple leigazolásában, mellette pedig KRiMZ volt a kiszemeltünk, hiszen neki akkoriban járt volna le a szerződése a fnatic-kel, de végül ez sem működött."

"Ekkor s1mple felvetette, mi lenne, ha flamie érkezne vele? Találkoztunk, rengeteget beszéltünk, ahol végig azt rebesgette s1mple: "Jövök, jövök!". Ekkor flamie már a reptéren ült, amikor s1mple kijelentette, ő mégsem szeretne jönni. Nehéz volt, de megértettük a Na'Vi álláspontját, hiszen ő jelenti a legnagyobb erőt a csapatban, és természetesen mindent megtett a szervezet annak érdekében, hogy náluk maradjon."

Európai játékost tehát nem sikerült leigazolnia a csapatnak, így jöttek képbe az amerikaik, ám itt is legelőször Stewie2k mellett mást képzeltek az új ötösbe.

"Ezután már a C9 játékosai közül szemezgettünk, és megkérdeztük Stewie2k-t és autimatic-ot, akik közül utóbbi egyből visszautasította ajánlatunkat."

Így Stewie2k elcsábítása sikeres lett, azonban ötödikként maradt rövid ideig boltz, akit később tarik váltott, melynek okát bővebben is kifejtette a brazil menedzser.

"Tarik egy nagyon rendes srác, de ő vele nem igazán számoltunk az év elején, viszont azt is be kellett látni, hogy a boltz-cal történő közös munka nem igazán úgy ment, mint ahogy azt szerettük volna, végül ez vezetett oda, hogy a helyére leigazoltuk Stewie korábbi csapattársát, ráadásul a kivásárlási ára is jóval alacsonyabb volt, mint egyes brazil játékosoké, annak ellenére, hogy akkoriban ő egy friss Major győztes játékosnak számított."

Az amerikai duóval tevékenykedő MiBR aztán arra a döntésre jutott január közepén, hogy ismét egy teljes brazil ötössel szeretnének kialakítani, az újabb embercserék körül ismét nagy volt a felhajtás a brazilok háza táján.

"Amikor elhatároztuk, hogy ismét egy brazil ötöst szeretnénk magunknak, felps csupán a második jelölt volt a kiszemelt játékosok listáján, elsőként kNg-re és KSCERATO-ra fájt a fogunk, előbbivel azonban bizonyos dolgok miatt nem működött volna a közös játék. Felps-et végül, még ha elég vaskos áron, de sikerült kivásárolnunk az INTZ csapatából, KSCERATO-n azonban egy picit gondolkodtunk. Tudtuk, hogy még viszonylag egy tapasztalatlan játékos, ráadásul épp jött a Major, és úgy gondoltuk, számára ez egy nagy falat lehet. Túl sokáig gondolkodtunk, végül csak azt ajánlottuk fel a FURIA csapatának, hogy csak adják kölcsönbe egy évre őt, azonban nem sikerült megállapodnunk."

Elég izgalmas 2018-as évet tudhat tehát maga mögött a brazil menedzser, aki tehát minden téren felvilágosította az érdeklődőket és a rajongókat. Azóta pedig már azt is tudjuk, hogy Stewie a Liquid-hez került, az ötödik brazil játékos pedig TACO lett, minden esetre rettentő izgalmas volt ezeket hallani dead-től, és belegondolni is furcsa lenne így utólag, ha shox és NiKo együtt küzdött volna három brazil játékossal az oldalán.

Ti mit gondoltok melyik páros lett volna a legerősebb a felvetett játékosok közül 2018-ban a Made In Brazil-ban? Várjuk írásaitokat a hozzászólás szekcióban!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!