SN1P-SN4P és az ötödik körös OTK Priest meséje

SN1P-SN4P és az ötödik körös OTK Priest meséje

Van okunk félni a SN1P-SN4P és a Priest ötödik körös OTK kombójától?

A Rise of the Mechs bejelentése óta újra és újra felbukkanó téma SN1P-SN4P, és a benne rejlő megannyi kombinációs lehetőség, amik közül a Priest ötödik körös OTK kombója kavarta fel leginkább az állóvizet. Cikkünkben megvizsgáljuk, hogy miért tartanak ettől ilyen sokan, és hogy lehet-e valóságalapja?

Az ötödik körös OTK-hoz a következő feltételeknek kell teljesülniük. Az első, hogy az ellenfeled körét túlélje egy mech, és erre természetesen a Coppertail Imposter a legesélyesebb, de tulajdonképpen bármelyik másikkal helyettesíthető.

Továbbá a kezedben kell lennie egy Reckless Experimenternek, és persze SN1P-SN4P-hez. A Priest epic kijátszása után SN1P-SN4P háromról nulla manára csökken, így tulajdonképpen végtelenszer magnetizálható.

Egyes vélekedések szerint a Team 5 azzal próbálja elkerülni ezt, hogy a magnetizálás után az echo nem aktiválódik. Megint mások azon az állásponton vannak, hogy valójában ez nem egy mindent eldöntő OTK, hiszen számos változó közbeszólhat. Végül, de nem utolsó sorban érdemes említést tenni a Glinda/Mechwarper/Magnetic megoldásról, ami az ötödik körös OTK Priest kombó wild megfelelője.

Annak idején Peter Whalen úgy nyilatkozott, hogy a fenti kombó pontosan úgy működik, ahogy azt gondoljuk, így SN1P-SN4P esetében sem érdemes túlgondolni a működési mechanikát.

SN1P-SN4P OTK Priest

Kód: AAECAa0GAgCggAMO7QHlBPYHpQnSCvIM+wyX9gKh/gKJgAPRgAOIggOXhwOYmwMA

A végére pedig megosztanánk veletek egy prekoncepciót, ami talán még működhet is. Természetesen SN1P-SN4P még hiányzik belőle. Vele június 3-ától pótolhatjátok a paklit. Bízunk benne, hogy Blizzard a kiadás előtt különös figyelmet fordít a lapra, és ha szükséges, akkor megteszik a szükséges lépéseket a játékegyensúly fenntartása érdekében.

Te tartasz ettől az ötödik körös Priest OTK kombótól, vagy azok táborát erősíted, akik szerint nem lesz egyensúlyromboló hatású?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!