Fantasztikus háttérképek hangolnak minket a Cyberpunk 2077 világára

Fantasztikus háttérképek hangolnak minket a Cyberpunk 2077 világára

Tűkön ülve várjuk már a megjelenést.

Lassan már észben tartani is nehéz, hogy hány éve várnak a rajongók a CD Projekt RED új játékára, a Cyberpunk 2077-re. A The Witcher sorozattal hatalmas elismerést kivívó lengyel stúdió merőben más hangvételű játékáról először 2012-ben hallottunk, az első gameplay videóig pedig egészen tavalyig kellett várnunk.

Az E3 alatt zárt körűen levetített, később viszont nyilvánosságra hozott videó azonnal levette a lábáról és csak még jobban felcsigázta a rajongókat. Szépen lassan azóta is csepegtetik az információkat a játékról, nem rég például azt árulták el, hogy a lőfegyveres harc valahol középen lesz az árkádos (pl. Rage 2) és a szimulátoros megoldás között. A fejlesztők azt is elmondták, hogy a tavalyi E3-as demóhoz képest sokat javult és változott a játék, és persze a teljes kép nagyon kicsi részét láttuk eddig a Cyberpunk 2077-ből. Azt is elmondták, hogy a játék kint lesz az idei E3-on is, de a nagyközönség számára játszható demó még most sem lesz.

Sebaj, addig is néhány új háttérképpel készült nekünk a CD Projekt RED, amik full HD-s galériáját eléritek a lenti képre kattintva, de külön megtaláljátok a képet 2K-s, 21:9-es és mobilos verzióban is. A Cyberpunk 2077 esetében 2019. november 28-i megjelenésről pletykáltak, kötve hiszem, hogy ez valós igaz lenne, simán belőhetjük magunknak a 2020-as, de talán csak a 2021-es megjelenést.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!