Egyelőre a Hunter a nerfek nagy győztese - A Mech és Secret verzió nagyon jó győzelmi arányt hoz

Egyelőre a Hunter a nerfek nagy győztese - A Mech és Secret verzió nagyon jó győzelmi arányt hoz

Ha repeszteni akartok a ladderen, akkor érdemes kipróbálni a Secret és Mech Huntert.

Ugyan a buffok még nem robbantak be, de a többi változás két napja már elérhető a játékon belül. Ahogy várható volt, a Rogue kapott egy szép nagy pofont és a győzelmi mutatói elindultak lefelé, meredeken. Viszont a változásnak volt egy nagy győztese is, mégpedig Rexxar. A Hunter kaszt a HSReplay statisztikái szerint négy archetípussal van ott az 50% fölötti győzelmi aránnyal büszkélkedő paklik között. Ebből a négyből kettő pedig még erősebb, hiszen a Secret Hunter és a Mech Hunter 55% körül pörög, ami bizony igencsak erős. Ebben a cikkben erről a két deckről ejtünk pár szót.

Secret Hunter

 

Kód: AAECAR8KxwPJBK4GxQjbCaCAA6eCA5uFA6KKA/mWAwqeAagCtQOHBP4MmPAC7/EC9YkD5pYDvpgDAA==

Hogy a deck ott van a legjobbak között, nem túl újkeletű. Már a Boomsday kijövetelekor is próbálkoztak vele, alapvetően elég szép sikerrel. De mikor megkaptuk a Masked Contender, a Baited Arrow és Zul’Jin kártyákat, akkor az összeállítás léptékekkel jobb lett.A Rise of Shadows eljövetele persze mindent megváltoztatott és az új Rogue deckek gyakorlatilag beárnyékolták a Hunter újabb aranykorát. Pedig még azt sem lehet mondani, hogy a mix ne kapott volna erősítést a gonoszok ligájától, hiszen a Marked Shot és a Sunreaver Spy egyszerűen tökéletesen illeszkedett a koncepcióba. 

Persze pár hete már előkerült újra ez az összeállítás és akkor is kezdett mindent meghódítani, viszont most méginkább szintet lépett..

Mech Hunter

 

Kód: AAECAR8IkAfFCIDzAsn4AqCAA5uFA/GWA9aZAwu1A4oH9uwC7/UCtPYCufgCoIUD5pYD8pYD+ZYDtpwDAA==

A helyzet hasonló a Mech Hunter esetében is. A különbség igazából annyi, hogy amikor a deck gerincét alkotó Boomsday Mech-eket megkaptuk, a DK paklik bőven beárnyékolták ezt az archetípust. Ezen a Rastakhan sem segített, kellett hozzá a 2019-es rotáció, hogy a deck kapjon némi támogatást. Nem neki kellett erősödnie, hanem a metának gyengülnie. Ez meg is történt, viszont Valeera itt is bekavart egy kicsit.

Viszont most, hogy megkaptuk a nerfeket, a pakli méginkább erőre kapott. Az értékkel és agresszióval megpakolt mix nagyon jól működik az egyelőre kicsit káosz fázisban lévő ladderra. A maga 54,2%-os győzelmi rátája nagyszerű és az utóbbi napokban a népszerűsége is megugrott.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!