Hirdetés

Mumus brazil csapatban mutathatja meg, hogy milyen fából faragták

Ben | 19/05/24 11:33
Cikk mentése

Mumus ismét csapatot vált, most a tengeren túl próbál szerencsét.

Hirdetés

Az utóbbi években folyamatosan jöttek a hírek Mumustól, hogy világ különböző pontjain, gyakorol, szerzi a tapasztalatokat, hogy minél jobb legyen. Jött olyan hír, hogy Koreában, az ottani szerveren tesz próbát, de az is felröppent, hogy angol csapathoz igazol. Most pedig ismét kaptunk egy hírt, hiszen a brazil Vivo Keyd csapata a következő Twitter bejegyzést tette közzé.

Az már biztos, hogy Mumus a következő szezonban, a gárda topposa lesz és a csapattal vélhetően a brazil bajnokságban, a CB LOL ligában indulnak majd. A bajnoki sorozat persze nincs olyan szinten, mint egy LCS vagy egy LEC, de tavaly a KaBuM! e-Sports csapata, aki szintén itt száll ringbe, kvalifikálta magát a Worlds Play-In szakaszába, ahonnan gyorsan kihullott ugyan, de azért derekasan helyt állt.

A Vivo Keyd az előző szezonban a nem túl előkelő kilencedik helyet szerezte meg, ami azt jelentette, hogy harcolniuk kellett, hogy megtartsák a helyüket a ligában. Ezt ismét nem sikerült véghez vinni, hiszen egy hónappal ezelőtt a Team oNe eSports csapat 3-1 arányban legyőzte őket. Ez azt jelenti, hogy a Vivo Keyd egy szinttel lejjebb megy. Viszont úgy néz ki, hogy a szervezet nem tesz le arról, hogy visszaszerezze az elvesztett helyét, hiszen Mumus mellett egy másik játékost is szerződtettek. Az új dzsungeles, Grell a latin-amerikai liga berkeiből érkezik, ahol az utóbbi években szinte mindig a top 3 között végzett a csapatával.

Ezek után reméljük, hogy a magyar toppos végre megtalálja a csapatát és a számításait is megtalálja. Hajrá Mumus, mi innen szurkolunk neked.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • PanelRambo 3 hónapja
    Régóta követem Mumus-t a Twitchen. És jó látni hogy több magyar játékos külföldi csapatokban játszik!!!
    0 0 Válasz
  • Komojtalan 3 hónapja
    Lassan(?) ő lesz a LoL -os Dzsudzsák. Nem tudom megítélni a játéktudását, de biztos nem volt ilyen színvonalú csapat közelebb? Másrészről meg világot lát, pénzt is keres azzal amit szeret, csak ha több van benne akkor ezzel végképp elherdálta.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?