Ellopja az XP-d az új Wukong klón

Ellopja az XP-d az új Wukong klón

Az új Wukong tervezésének a gondolata is lázba hozott már számtalan Idézőt, azonban egyelőre még várnunk kell, mielőtt az éles szervereken is kipróbálhatnánk.

A 9.10-es frissítés ideje alatt a tesztszerveren már zajlott az átdolgozott majom tesztelése, azonban csütörtök este kivették a változtatásokat, mert még van mit finomítani rajtuk.

Wukong W képessége az alábbi módon működik majd az eddigi tervek alapján:

  • A klón mostantól Wukong fele sebzésével támadja meg az ellenfelet és 2.5/3/3.5/4/4.5 másodpercig életben is marad, a láthatatlanná válás viszont marad a régi
  • Mostantól a megállásnak és a castolásnak tökéletesen ugyanaz lesz az animációja, így könnyen átverhetjük ellenfelünket
  • A képesség töltési ideje 18/16/14/12/10-ról 16/14/12/10/8-ra csökkent
  • A töltési idő mostantól nem a képesség elnyomása után, hanem a klón halála után kezdődik

Azzal, hogy a klón támadja az ellenfelet, illetve tökéletesen megegyezik az animáció nincs is gond, mert ahogy írtuk is, könnyebb megtéveszteni a nem kívánt embereket, azonban van a dolognak egy "apró" hátulütője is, az pedig az, ha Wukongot dzsungelben használjuk.

A dzsungelben is az okozza a legnagyobb problémát, hogy a klón úgy lett megtervezve, hogy tökéletes mása legyen Wukongnak, bár ezt egy picit túltolták a fejlesztők, mert játékmechanikailag is megkapta Wukong klónja az eredeti énjét. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy ha a klón öli meg a célpontot, akkor az aranyat ugyan megkapjuk, de kevesebb tapasztalati pontot kapunk az adott dzsungeles szörnyért, mintha saját klónunkkal osztoznánk rajta.

Az biztos, hogy ezt javítaniuk kell a Riot Games dolgozóinak a finomhangolások mellett mielőtt beküldik az éles szerverre a karaktert.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!