"Legalább otthon lenne 120 FPS-em meg 240 Hz-em" - Jkaem kiégett a cs_summitos gépek miatt

A Renegades norvég játékosa szerint nem a legmodernebb eszközökkel rendelkezik az amerikai verseny.

Május 23-án, csütörtökön indult a "házi LAN-nak" is olykor becézett cs_summit negyedik versenye, mely a szokásokhoz híven, Los Angelesben zajlik hat résztvevővel egészen vasárnapig, melyek a Vitality, az ENCE, a Liquid, a Ghost, továbbá itt küzd meg az NRG és a Renegades is.

Tegnap este viszont egy érdekes poszt került fel a Reddit CS:GO-val foglalkozó felületére. Az ausztrál többségű Renegades csapatának norvég játékosa Joakim " jkaem " Myrbostad csupán egy mondatban fejtette ki panaszát, miszerint nem a megszokott körülmények között zajlik a verseny technikailag, gondolunk ezalatt a PC és monitor problémákra.

A norvég játékos szerint a cs_summit szervezőgárdája nem szolgált 240 Hz-es monitorokkal, továbbá a számítógépek teljesítménye sem az igazi, hiszen olykor még a 120 FPS értéket sem érik el.

Mindenesetre valószínűleg nem csak ez az egy gond lehet a Renegades háza táján, ráadásul a nyitómérkőzésükön az ENCE ellen az első pályát 16-14-re sikerült is megnyerniük, azóta viszont csak vereségeken van túl az ausztrál többségű csapat, akinek ötödik játékosa jelenleg szintén az európai kontinensről származik, hiszen a BIG kölcsönbe adta a brit smooya-t.

A finnek egyébként a második pályán már visszavágtak egy Mirage-on aratott 16-12-es győzelemmel, később az NRG verte el őket 16-13-ra, illetve 16-8-ra, utolsó két vereségüket pedig az amerikai és kanadai játékosokból összeálló Ghost ellen szenvedték el 16-14, 16-13-as arányban, így az ausztrálok jelenleg a tabella legalján helyezkednek el 3 ponttal, következő ellenfeleik pedig nem kis falatnak számítanak, hiszen a tabellát veretlenül vezető Vitality, és a Liquid ellen még nem játszottak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!