Rajongói alkotás - A mechek után jöhetne a Rise of the Trolls is?

Rajongói alkotás - A mechek után jöhetne a Rise of the Trolls is?

A napokban bejelentett mech buffok megihlették a közösséget is, így jöhetett létre ez a rajongói munka is.

A Blizzard a héten jelentette be, hogy június 3-án kezdetét veszi a Rise of the Mechs névre hallgató játékbeli esemény, amivel egy ingyenes arany legendary lapot szerezhetünk, és számos kártyát is buffoltak. Ez természetesen megihlette a játékosokat is, és elkészült egy tervezet, ami a trollok lehetséges buffolására irányul.

Az alapkoncepció természetesen erősen merít a Rise of the Mechs ötleteiből, tehát minimális változtatásokat eszközöl a mana költségben, HP-ban vagy épp sebzésben. Nem mennénk bele túl mélyen a változtatásokba, hiszen ahány játékos, annyi lehetséges elképzelés elképzelés jöhet szóba. Nagyobb felbontású képért kattints az alábbi linkre!

Így aztán más szemszögből vizsgálnánk a helyzetet. Elég csak a hivatalos cikk alatt található hozzászólásokat elolvasni, hogy egyértelművé váljon, hogy a játékosok igencsak örülnek annak, hogy végre nem nerfelnek, hanem buffolnak a fejlesztők. Ez több szempontból is hasznos, de egy átlagos játékos szemszögéből természetesen azért kifejezetten jó, mert a buffoknak köszönhetően úgy jöhetnek létre új irányvonalak, hogy közben a régiekről sem kell lemondani. Nincs is annál frusztrálóbb, mint amikor egy jelentősebb nerfet követően használhatatlanná válik az a pakli, amire a nerfelt lapon túl még megannyi epicet és legendaryt is legyártottunk.

Szerinted hosszútávon jó hatással lehetnek a játékra az időközi buffok? Ha a trollokat is érintené egy hasonló buff hullám, mint a mecheket, akkor milyen módosításokat tudnál elképzelni?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!