"Körülbelül 7,5 millió RP-t osztottunk ki a rajzokért idáig" - Kérdezz a Riottól

A Kérdezz a Riottól következő felvonásában az RP-s rajzokról és a Yuumi által okozott macskaallergiáról volt szó.

Egy ideje már megszokhattuk, hogy a legtöbb fejlesztőcég próbál kicsit belsőségesebb kapcsolatot kiépíteni a rajongókkal. Ez a Riotnál sincs másképp, ahol a Kérdezz a Riottól sorozat tölti be ezt a szerepet. Ezúttal is kiválasztottak pár kérdést, a szokásos, érdekes infók mellett pedig sikerült ismét egy olyat is beválogatni, amit nehéz komolyan venni. Nézzük is meg tehát, hogy ezúttal mire voltak kíváncsiak a közösség tagjai.

Hány rajzot kaptatok az RP-alkotások program keretében? Hány Riot Pontot osztottatok ki?

A Riotos fejlesztők egyértelműen imádják a hasonló rajzokat, hisz vannak olyan játékosok, akik órákat vagy éppen napokat töltenek el vele, hogy tökéletesek legyen, míg másik egy piros paca fölé odaírják, hogy Vladimir. Szerintük mindkettő tökéletes, hisz a vicces rajzok is pont ugyanolyan művészi értékkel rendelkeznek, mint a pixeltökéletes remekművek.

Az előző 11 hónapban egy kicsivel több, mint 24 ezer alkotást kapta, mióta pedig a játékosok között elindult az RP-ért rajzolás hagyománya, közel 300 ezer alkotást láttak az évek során. Ha 25 RP-vel számolunk minden egyes rajzért, ami azért kicsit túlzás, hisz sok játékosnak csak 10-15 RP kellett, akkor körülbelül 7,5 millió pontot osztottak ki a kezdetek óta. Mindez azt jelenti, hogy megközelítőleg 17 millió forintnyi értéket adományoztak el a rajzok kedvéért.

Lehet jelentkezni a Riothoz a hősök és a nagyobb VGU-k tesztelésére?

Sajnos nem, mivel csak Los Angeles tágabb körzetéből hívnak be játékosokat. Mindezek mellett aktívnak, sportszerűnek kell lenniük és felfüggesztett fiókokkal sem rendelkezhetnek. Egy kis kulisszatitokként elárulták, hogy Kai'Sa-t például Draven mainekkel tesztelték, így az előbbi négy kritériumokból csak az aktív és a Los Angeles-i lakos maradhatott bent.

Másrészről viszont néha ki is fizették egy-egy játékos útját, csakhogy ellátogathasson a központba. Ilyen volt például Irelia esetében IreliaCarriesU, Akali átalakításánál Professor Akali, vagy éppen Morde-nél Malicious Metal.

Aki allergiás a macskaszőrre, annak kerülnie kell Yuumit, vagy nyugodtan megsimogathatja, mivel mágikus állat?

Röviden, nem. Kicsit hosszabban Jellbug elmagyarázta nekünk, hogy Yuumi pajzsa teljesen megszűri az allergéneket és a szennyező anyagokat is. Ettől függetlenül a karmai áthatolnak a saját páncélján, azzal azért érdemes vigyázni. Emellett még azt is elárulták, hogy Bendleváros lehet az allergiáktól küszködő emberek Mekkája, ugyanis az ottani környezet minden allergént hatástalanít, így Yuumi házában nem csak a macskaallergiától, de semmi mástól sem kell félnünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!