Nem sokon múlt, hogy a Virtus.pro ellen játsszon a BP5 a Minor selejtezőn

Majdnem összejött egy Virtus.pro vs Budapest Five meccs.

Augusztus 23-án veszi majd kezdetét a következő CS:GO Major, amit ezúttal a StarLadder szervez és Berlinben kerül megrendezésre. A CS:GO legnagyobb presztízsértékű versenye is az alapoktól kezdődik, a nyílt selejtezőkből elindulva bárki kipróbálhatja magát. Az európai régió első selejtezője tegnap délután kezdődött, ahol szerencsére számos hazai csapatnak is szurkolhattunk.

A Salamander Gaming és a Budapest Five is rendíthetetlenül vette az akadályokat, az MNEB első szezonját megnyerő flash és csapata viszont alul maradt a jordániai FATE csapatával szemben, így a Salamander kiesett a selejtezőből a legjobb 64 között. Szintén a top 64-ig jutott az N6 - Nice Gaming (arbie, seb1, Sny, gbk, C7upiX) míg a volgare (msn, szpeem, rml, tomli, gevve) és a DEAC pedig a top 256 közül búcsúzott. 

A Budapest Five jutott a legmesszebb, ők karnyújtásnyira kerültek attól, hogy a legjobb 16 között, ma már a HLTV-n is szerepeljen a meccsük. A top 32-ben egy lengyel ötöst, a Pompa Team Black-et kapták ellenfelüknek és kezdetben egész jól is alakult Inferno. Gabessonék 10-2-re is vezettek, amit a lengyelek az első félidő végére 10-5-re javítottak, majd a második játékrészben egészen a hosszabbításig, onnan pedig a győzelemig lőtték magukat. A BP5 így kiesett a selejtezőből, pedig félig már a markukban volt a győzelem, következő meccsükön pedig a Virtus.pro csapata ellen bizonyíthattak volna. 

Sebaj, lesz még alkalma nem csak a BP5, de a többi csapat játékosai számára is, hiszen összesen négy nyílt selejtezőt tartanak, a második jövőhét kedden indul majd. Reméljük ott még az eddigieknél is szebb eredmények születnek majd, és egészen a zárt selejtezőig lövik majd magukat a magyar csapatok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!