Klasszikus pályák új köntösben! - Némelyiket már most játszanánk hivatalos pályaként is

Nagyszerű a régi pályákat ennyire újként látni.

A Counter-Strike egyik alappillérét mindig is a pályák adták, amikből akadnak igazán legendás darabok és olyanok is, amiket minden inkább elkerül. Igen, rád gondolok kedves Vertigo. Az e-sport elmélyülésével még inkább a pályákra helyeződött a hangsúly, hiszen komplet taktikákat és egészen összetett köröket építettek ki az egyes helyszínekre a csapatok.

Ha csak a jelenlegi mezőnyt nézzük, akkor is kapásból tudjuk sorolni, hogy melyik csapatnak kedvez leginkább Dust2, melyik verhetetlen Inferno-n és ki a legjobb Mirage-on. Vannak azonban olyan helyszínek is, amik vagy teljes mértékben kikerültek a játékból vagy olyannyira elfeledték őket a játékosok, hogy senki sem játszik rajtuk. Ilyen például Dust, Italy, vagy éppen Militia. 
Olyan játékosok is akadnak, akik pont ezeket a pályákat hiányolják, és nem is féltek tenni azért, hogy ha csak a Műhelyből letöltve is, de játszhatóak legyenek. Ráadásul arra is vették a fáradtságot, hogy átdolgozzák, felújítsák a legendás helyszíneket, így jöhetett létre például az az Italy, ami legalább olyan szép, mint Inferno, vagy az a Dust amit Dust2 legfrissebb textúráival alkottak meg.
Ezeken kívül letölthetitek még a Militia, az Office és a Bank átdolgozott, felújított változatait is. Office és Bank talán furcsa lehet a szemnek első látásra, viszont ezt a fajta Italy, Dust és Militia pályákat bármikor szívesen látnám újra a játékban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!