Mi lesz véled Harrison Jones? - Van még a metában elég fegyver, amit a múzeumba lehet vágni?

Befér még Harrison a fontos tech kártyák közé?

Miután a Ries of Shadows elindult és a Rogue meg a Warrior lett a Hearthstone kemény gyereke, Harrison Jones az egyik legfontosabb szereplője lett azoknak a pakliknak, akik meg akarták törni Valeera és Garrosh hegemóniáját. Sőt, annyira gyakoriak voltak a fegyverek, hogy a Warrior mixek is magába foglalták a professzort, hiszen annyi érték volt benne. Illetve azt is meg kell említeni, hogy a Weapons Project miatt ez még egy állandó kombó is lett. Azonban a Rogue már nem olyan durva mint volt, hiszen a nerfek rendesen odapakoltak neki. Ennek az lett az eredménye, hogy a Rogue népszerűsége elég sokat csökkent. Ez pedig egyből felveti a kérdést, hogy szükség van-e még Harrisonra? 

Akad még ott leszedni való

Ebben a cikkben a most legjobb 10 paklit vizsgáltuk meg a HSReplay adatai, hogy azokban van-e még célpont. A válasz pedig egy határozott igen, a legjobb 10 között négy olyan archetípus van, amiben ott figyel valamilyen fegyver. Lássuk pontosan mik is ezek.

Secret Hunter

Kezdjük is egyből a Secret Hunter-rel, ami jelen pillanatban a legeredményesebb deck. Ebben bizony ott van az Eaglehorn Bow, hiszen természetes szinregia van rajta a Secret kártyákra. Annál pedig nemsok jobb érzés van, mint leszedni egy Bow-t, amin 4-5 charge van még. Főleg, hogy ezzel még lapokat is húzunk.

Control Warrior

A Supercollider ugyan nem egy alapértelmezett Control Warri lap, de elég paklivariánsban van ott, hogy megemlítsük. Emellett viszont ott van a Weapons Project, amire általában jön az ellenfél Harrison-ja, ez persze lekapja a miénket. Az viszont már vicces tud lenni, ha mi is követjük és leszedjük az ő fegyverét.

Bomb Warrior

Itt Harrison fontos, ha már egy-egy bomba bekerülését meg tudjuk akadályozni, akkor megéri használni a proffot.

Tempo Rogue

Ugyan a Tempo Rogue kapott egy pofont, de még nem halt meg, szóval érdemes vele számolni. A Waggle Pick ellen nagyszerű lap Harrison, hiszen így talán belenyúlhatunk a kombóba, amit a Valeera akart kitolni. Ezen ívül egyébként egy Dagger-re eltolt Deadly Poison sem olyan nagy baj, ha le tudunk szedni.

Ha tovább megyünk lejjebb lévő tierekre, akkor azért találkozunk még archetípusokkal, amik hoznak fegyvereket. Többek közt van Paladin, további Warrior és még Shaman pakli is, amiben van fegya. Persze, ha Harrison nincs meg, akkor mehet az Ooze is, leszedésnek az is jó, csak lapokat nem kapunk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!