Top 10 legnépszerűbb legendás - Mit érdemes craftolni a Rise of Shadows-ban?

No akkor most mit is érdemes legyártani?

A Rise of Shadows már több, mint egy hónapja landolt a játékban. Az új kiegészítő eljövetelével eltűnt nagyon sok iszonyatosan op lap, ami bizony pozitív hatással volt a metára. Ebben a cikkben a most legnépszerűbb Legendary kártyákat nézzük meg, hogy mégis most mit érdemes legyártani. A statisztikai adatokat a HSReplay biztosította számunkra. Illetve hozzá kell még tenni, hogy a lenti számok frissek, már érződik a nerfek hatása, mondjuk a buffok eljövetele lehet kavar majd mindent.

10. hely: Blastmaster Boom

A Warrior a változtatások után is erős maradt. A Blastmaster Boom pedig egyértelműen kötelező, ha valaki Bomb Warrior-t akar játszani.

9. hely: Hagatha the Witch

A Shaman talán az egyik legnagyobb nyertese a nerfeknek. A Murloc és a Big SHaman népszerűsége is megindult felfelé. Hagatha pedig iszonyatosan erős, ha arról van szó, hogy értéket kell generálni.

8. hely: Archivist Elysiana

Nos igen, Elysiana nem fog eltűnni, pedig sokan kiáltották rá, hogy nagyon erős lehet. A Control paklikban nagyon jól teljesít a végjátékban.

7. hely: Khadgar

A Dragon Mage egyik alapja, ami most a ladderen is iszonyatosan megindult felfelé mind népszerűség, mind győzelmi százalék szempontjából.

6. hely: Archmage Vargoth

Vargoth már picit más tészta. Nem szerepel sok erős pakliban, de a neutralitása miatt több középszerű deckben van helye. Ezért is került most erre az előkelő helyre.

5. hely: Zul'jin

A Hunter most erős és vélhetően a következő hetekben is az lesz. Ez pedig azt vonja magával, hogy Zul'Jin is erős és népszerű marad.

4. hely: Dr. Boom, Mad Genius

Mivel a DK lapok kirotáltak, ezért most csak három hős kártya létezik a játékban, ez Hagatha és Zul'jin. Mivel a Warrior most erősebb, mint a Shaman, ezért érthető, hogy Dr. Boom majdnem minden Warri pakliban ott van.

3. hely: Leeroy Jenkins

Ha aggro, akkor az öreg Leeroyt nem lehet kihagyni a buliból. A 6/2-es Charge kártyánál még mindig nem találtak jobb befejezőt és valszeg nem is fognak már ezek után.

2. hely: Harrison Jones

Persze az most kérdés, hogy a Rogue nerfek után még mindig van helye Harrisonnak a metában. Nos a legutóbbi kimutatások alapján még mindig sok a fegyver a jó paklikban, szóval érdemes legyártani, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy Classic.

1. hely: Zilliax

Mondjuk ez egy pillanatra sem volt meglepő. Zilliaxot már megpóróbálják minden pakliba bele erőszakolni. Ezzel ugyan nincs is baj, de már talán kicsit túl sok.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!