A katonaságtól visszatért FORG1VEN felcsapott LoL tanárnak

Úgy tűnik hiába lett egy év kihagyás után két hét alatt Challenger a legendás lövész, profi csapatba nem fért be.

A 2019-es LoL szezon egy igen érdekes esemény miatt is különleges; egyes országokban az e-sportolók néha arra kényszerülnek, hogy karrierjüket megszakítsák, és letöltsék a kötelező katonai szolgálatukat. Szerencsére egész kevés eset fordult elő még ebből, mert vannak bizonyos módszerek, amelyekkel a sorkatonaság eltolható, FORG1VEN azonban már nem tudta tologatni, a szolgálati idejének letöltése után pedig a mostani szezonban próbált meg visszatérni a profi mezőnybe. A sorkatonaságot Magyarországon már eltörölték, vannak azonban olyan országok, ahol még mindig jelen van, például Korea vagy esetünkben Görögország.

A legendás adc játékos, FORG1VEN, aki hosszú éveken át volt az LCS egyik alapembere, tavaly kötelező "pihenőt" kellett tartson, ugyanis besorozták. FORG1VEN mindig is egy zseniális játékos volt, ám igencsak megosztó személyiség, több csapatban is adódtak problémák a viselkedésével, meglehetősen toxic tud lenni.

A katonai szolgálatai most azonban véget értek, a görög játékos pedig a hosszú kihagyás ellenére is mindössze két hét után visszamászott Challengerbe.

Sokan arra számítottak, hogy kap majd egy borsos szerződést valamelyik LEC csapattól, ám úgy tűnik, hogy ez bizony elmaradt. FORG1VEN a 2019-es szezon hátralévő részét oktatóvideók készítésével töltheti el, nemrég ugyanis a Gamerzclass csapatához csatlakozott, akik főprofilja az oktatóanyagok készítése és a játékosok fejlesztése a világ legjobb edzőinek, játékosainak alkalmazásával.

Több mint valószínű, hogy FORG1VEN kapott megkereséseket, de feltehetően nem olyanokat, amelyek jók lettek volna neki, így addig is egy kis plusz fizetségért cserébe elszegődött tanárnak. Valahol várható volt, hogy nem fog tudni azonnal visszakerülni a magasabb körökbe, ugyanis már a távozása előtt is alacsonyabb ligákban játszott, LCS színpadon utoljára 2016-ban láthattuk, plusz a tavaszi és a nyáron szezon között elég kevés mozgás szokott történni, a csapatok felállása többnyire fix a LEC-ben, de még akár a másodligában is. Természetesen hiba lenne azt mondani, hogy FORG1VEN ideje leáldozott, noha most már 26 éves, ha a nyarat végiggyakorolja, az őszi átigazolási szezonban még juthat neki valahol egy hely.

Zárásként álljon itt egy mém tweet, ami remekül tükrözi a közösség első véleményét FORG1VEN visszatérést illetően.

Forg1ven bejelenti, hogy szabadon igazolható játékos.

LEC alsó ösvényes játékosok:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.