Hirdetés

Szabd egyedire az UDES 14-edet a legújabb 3D álcastílussal

Az 1.5.1-ös frissítéssel egy Ski Patrol 3D álcastílus is bekerül a játékba, ami az UDES 14 alt 15-re aggathatunk fel.

Hirdetés

Az 1.5.1-ös frissítéssel körülbelül 10 darab 3D álcastílus érkezik. Az elsőt az UDES 14 alt 15 kapja. Az álcastílus a Ski Patrol névre hallgat, és várhatóan 2.500 aranyba kerül. Természetesen ez meglehetősen soknak tűnik, hiszen ennyiből egy hónap World of Tanks prémiumot vehetsz, ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy ez egy 3D stílus, tehát nem kizárólag a harckocsi festése változik.

A képre kattintva megnyílik galériánk, ahol további képeken és szemszögekből veheted szemügyre a Ski Patrol stílust. A festés szimbolikája Svédország kemény teleire reflektál, ahol a síelés nem luxus, hanem szükséges tevékenység.

Te képes lenni ennyit áldozni egy álcastílusra?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • _SturmGun_ 1 éve
  Ez szörnyű ????
  0 0 Válasz
 • MarczyT 1 éve
  Drága
  0 0 Válasz
 • mekler87 1 éve
  sajnos ez tényleg drága
  0 0 Válasz
 • Csory 1 éve
  Nincs egy kifejlesztett svéd tankom, de ha lenne se adnék érte ennyit. Szerintem egyre inkább elszáll a WG a realitásoktól, hogy egy F2P játéktól ne várja már el emberek tömegeitöl, hogy kiadjanak érte havonta egy AAA címes játék árát. Már annyira nem nagy név a többi F2P játék mellett és egyre kevésbé tudja ellensúlyozni a bevételcsökkenést a sok elpártolt játékos miatt az egyre drágább és sorozatos akciókkal. Most is egyszerre volt 4 nagy esemény: - AX TOT - Frontline - Francia V-ös prémium maraton - Rangsorolt csaták A többi eseményröl még nem is beszéltem. Az emberek döntö többségének nincs ideje ennyi dologgal egyszerre foglalkozni munka és család mellet és inkább elöbb, mint utóbb fog besokallni vagy belefásulni.
  0 0 Válasz
 • jugabe 1 éve
  2500 arany egy vacak festésért...de amíg valaki képes kiadni 25000 aranyat egy tankért, úgy erre is lesz vevő.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?