Sima Legend Rank 5-ről mindössze 8 vereséggel, ez most a Midrange Mech Hunter

Sima Legend Rank 5-ről mindössze 8 vereséggel, ez most a Midrange Mech Hunter

Nagyszerűen muzsikál a nerfek utáni Standard metában a Midrange Mech Hunter!

A nerfek után hatalmas átrendeződések történtek a Standard metában. A Rogue óriásit zuhant, a Warriornak minden erejére szükség van, hogy ne essen be az 50 százalékos küszöb alá. A legnagyobb nyertesek között egyértelműen a Hunter nevét olvashatjuk, aminek a Midrange Mech változata talán a legjobb deck jelenleg, amivel ladderezni lehet!

SikiCro's Legend Midrange Mech Hunter

Deck kód: AAECAR8GrwShBpcIy+wC4fUCoIADDOL1Au/1ArT2Arn4ApH7Apj7Aqj7Avb9Atf+AomAA8yBA7acAwA=

Szárnyal jelenleg és megérdemelten Tier 1 a Mech Hunter, ami több stílusban is képes meggyőző teljesítményre. A legnépszerűbb verziókban nem szerepel a Mechanical Whelp, ami inkább eltolja a paklit egy Midrange irányba. Ez a kis módosítás elég arra, hogy az elhúzódó meccseken is legyen esély például egy Control Shaman, vagy Secret Hunter ellen, amik elég jól megoldják a korai szakaszban kipakolt fenyegetéseket. A Whelpeken kívül bekerült még a Crazed Alchemist, ami kiválóan működik együtt a Mossy Horrorral, vagy egy Upgreadable Framebottal. Az alapból sok életerővel rendelkező lényekből egy mozdulattal képes pusztító fegyvert csinálni a két manás lény.

A nagy szinergiákkal valószínű már mindenki találkozott. A Missile Launcher + Venomizer simán letakarítja az asztalt, a Boommaster Flark + Mossy Horror bombazáport zúdít az ellenfél arcába. Kezdőkézbe kötelező tartani a Mecharoot és a Galvanizert, de a Fireworks Techen és az Explodinatoron is el lehet gondolkozni, ha van elég early game és ott a Coin is a kezünkben. Nem sok ellenféltől kell tartani, mivel igazán rossz matchupja kevés van a paklinak. Fejtörést okozhatnak a Token Druidok és a Zoo Lockot, de szerencsére utóbbival csak elvétve futhatunk össze a létrán. 

Rá kell érezni a paklira, mivel a Magnetic Mechek miatt rengeteg döntés elé kerülünk minden meccsen. Van, amikor érdemes a nagy lényekre fókuszálni, máskor a mágnesezést jobb elhagyni a board elárasztásának érdekében.

Nektek hogy tetszik ez a Midrange Mech Hunter változat?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!