Szintet lép az e-sport meccsek nézése, érkezik a Pro View

Szintet lép az e-sport meccsek nézése, érkezik a Pro View

A 2019-es nyári szakasztól kezdve az e-sport mérkőzések nézése egy új szintre emelkedik.

Kifejlesztettek a Riot Games háza táján egy Pro View nevezetű szolgáltatást, amivel izgalmasabb lehetőségeket kínálnak a szurkolóknak a mérkőzések nézése során, mindeközben teljesítve egy régi kérést: az egyes játékosok nyomon követését.

A Pro View a League of Legends legújabb e-sport közvetítése terméke, amit a már megszokott, watch.lol.esports.com oldalon tudunk megvásárolni, és az ebből befolyt pénz közvetlenül az LCS- és LEC-csapatokat támogatja. De mit is kínál a Pro View, a már megszokott ingyenes szolgáltatáson kívül?

  • Több nézet: Egyszerre akár négy szinkronizált közvetítést lehet nézni (nézőpont vagy fő kamera) az élő közvetítések és az archív videók megtekintésekor.
  • Részletes idővonal: A gyilkosságok, tornyok lerombolása és más jelentős pillanatok azonnal felkerülnek az idővonalra, és azokra kattintva az adott pillanathoz lehet ugrani.
  • Közös megtekintés barátokkal: A személyes Pro View URL-címek megosztásával szinkronizálhatod idővonalad a barátaidéval.
  • A Pro View-funkciók az archív videókban és az élő játékokban is teljes körűen elérhetők.

02A Pro View megjelenésekor az LCS-ben és a LEC-ben lesz elérhető, regionális és teljes körű hozzáféréses szinten. Idővel természetesen további ligákra is ki lesz terjesztve a szolgáltatás. De miben is különbözik a regionális a teljes körű szolgáltatástól?

  • A regionális hozzáférés egy választott ligához biztosítja a Pro View szolgáltatást.
  • A teljes körű hozzáféréssel mindkét ligában (LCS és LEC) elérhető lesz a Pro View.

A szolgáltatás hozzájárul a partnercsapatok hosszú távú sikeréhez is, ugyan az ebből származó bevétel közvetlenül a profi csapatokat támogatja, világszerte. A sportág pedig csak úgy növekedhet, ha annak sikeréből a játékosok és egyben a csapatok is részesülnek.ewqeqwewq

Felmerülő kérdések és válaszok

Miért fizetős a szolgáltatás?

Ahogy a sportág tovább növekszik, fontosnak érezzük, hogy a sikerből a csapatok és a ligák is részesüljenek. Azáltal, hogy a szurkolók közvetlenül támogathatják kedvenc játékosaikat, csapataikat és ligáikat, a LoL e-sport és a LoL tovább erősödhet, ami elősegíti a kezdeti célunkat, hogy többgenerációs sporttá tegyük a játékot.

Hova kerül a pénzünk befizetés után?

A Pro View bevételein a regionális ligák és csapatok osztoznak, így biztosítva a LoL e-sport stabil működését.

Mennyibe kerül majd a Pro View?

A nyári szakasz 14,99 dollárba (LCS) vagy 14,99 euróba (LEC) kerül, és a vb-ig biztosít hozzáférést. A későbbi eseményeken még több tartalomhoz lehet majd hozzáférni, ami befolyásolhatja a későbbi árat.

Az ingyenes funkciók megszűnnek?

Nem. Az ingyenes funkciók továbbra is ingyenesek maradnak, és nem állunk le az ingyenes funkciók fejlesztésével sem. Mindenki továbbra is a kedvenc platformján követheti a League of Legends-versenyeket.

A további ligákban mikor lesz elérhető a szolgáltatás?

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Pro View további régiókban is elérhetővé váljon. Sajnos jelenleg nem tudunk kihirdetni konkrét megjelenési dátumokat, de alig várjuk, hogy végre mindenki részesülhessen az élményben. Ezenkívül vizsgáljuk a további nyelvek támogatásának lehetőségét.

Műszaki problémába ütköztem, mit tegyek?

Keresd fel a támogatási oldalt, és ha ott nem találsz választ a kérdésedre, küldj nekünk egy hibajegyet.

Vannak ötleteim a továbbfejlesztésre és egyéb dolgokra. Hol oszthatom meg ezeket?

Szívesen veszünk minden ötletet. A visszajelzéseket Redditen, a fórumokon vagy a neked tetsző közösségi oldalon keresztül oszthatod meg velünk.

Ti mit szóltok a kezdeményezéshez?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!