EU-n és NA-n is Legend #1 lett Bunnyhoppor: ezzel a Midrange Hunterrel sikerült neki

EU-n és NA-n is Legend #1 lett Bunnyhoppor: ezzel a Midrange Hunterrel sikerült neki

A világbajnokságon 3-4. helyen végzett, most a Midrange Hunterrel tarol a ladderen.

Óriási eredményekkel zárta az elmúlt hónapok versenyeit a német profi, Bunnyhoppor. Először a 2019-es HCT Winter Championshipen végzett a 2. helyen, majd a világbajnokságon jutott el a legjobb 4-ig, ahol végül honfitársa, Viper tudta megállítani. Nem pihen azóta sem a Samsung Morning Stars játékosa, ugyanis nem mindennapi tettet ért el a napokban Bunnyhoppor. Sikerült egyszerre elhódítania két szerveren is a Legend #1-et! Úgy tűnik, hogy a nerfek után megtalálta a világ egyik legjobbja a tökéletes paklit, ami végig segítette őt ezen a rögös úton. Mutatjuk a Midrange Huntert!

Bunnyhoppor's EU & NA Legend #1 Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8EuwXFCPbsApuFAw2oArUD3gSXCNsJgQrJ+AKghQOkiAOwiwPmlgP5lgOenQMA

Nem bízta a véletlenre Bunnyhoppor a Class kiválasztását, a jelenlegi legerősebb hős mellett döntött. A Hunter jelenleg teljesen megérdemelten uralja a Standard laddert, mivel több változata is képes hosszútávon jó teljesítményre. Az elmúlt 48 órában a fenti változat elég nagyot repesztett a HSReplay statisztikái szerint, igaz ebben benne van vastagon, hogy a német profi megosztotta a közösségi platformokon a listáját. Az alapverziókhoz képest nem sok változtatást eszközölt Bunnyhopport, egy Deadly Shotot, egy Vicious Scalehide-ot és egy Tundra Rhinot pakolt a deckbe. Cserében kihagyta a Savannah Highmane-t és a Hench-Clan Hogsteedet, amiket még lehet látni a Midrange Hunterben, mint opcionálisan választható kártyák.

A deck egyetlen problémája, hogy nincs jó és sok életerővel rendelkező egy dropja, mint ami korábban a Dire Mole volt. Ezért simán benne van a meccsekben, hogy elveszíti az asztalt a Hunter, sőt Springpaw és Headhunter's Hatchet húzás nélkül takarítani sem egyszerű az ellenfél lényeit. Azonban ezek a problémák ritkán fordulnak elő szerencsére, mivel elég könnyű jó curve-öt mulliganelni. Laphúzásban továbbra is gyenge a Class, hiába a két Master's Call. Többször lehet kizárólag a top deckekben bízni, amiben szintén nem túl erős a pakli. Az elhúzódó meccseket önmagában megnyerheti a Zul'jin, de addig el is kell jutni. Egy Token Druid, egy Secret Hunter, vagy egy Mech Paladin ezt nem fogja engedni, azonban a jelenlegi metában egyre népszerűbb Cyclone Mage-et és Holy Wrath Paladint simán elkapja a Midrange Hunter.

Egy jó játékos, kedvező matchupok és egy kis szerencse is kellett a Midrange Hunternek ahhoz, hogy Bunnyhoppor kezei között elérje a Legend csúcsát, de a ladder más részein is simán megállja a helyét a fenti változat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!