Az utolsó bástya is elesik, megújul a Death Recap!

Az utolsó bástya is elesik, megújul a Death Recap!

Nem csalás nem ámítás, a Death Recap megújulni látszik!

A Death Recap az a dolog, amit nem feltétlenül használ mindenki, pedig szegény csak segítő szándékkal van a játékban, hogy segítsen jobban átlátni halálunk okát, mennyit is sebződtünk és milyen forrásból. Legalábbis ez lenne a haszna ennek a funkciónak, de ez sem sokat változott az évek során. Season 1-2-ben, vagy akár háromban is még talán mondhattuk volna azt, hogy ez belefér, fejlődőben van a játék, majd később foglalkoznak vele.

Most azonban a 9. szezon során már látszik a fény az alagút végén, ugyanis Voyboy a Riot főhadiszállásán tesztelhette az új Mordekaisert, melyről videót is rakott fel saját csatornájára és hát mit adott Isten, ő sem tudott tökéletes statisztikát generálni, halálakor pedig felvillant az új Death Recap!

Blurozás, takarás ide vagy oda, tisztán látható, hogy ez nem az a Death Recap amit mi jelenleg ismerünk a játékban. Egy kör a bal oldalon, adatok mellette a jobb oldalon, tehát már változik, már másabb lesz mint jelenleg. No de szerencsénkre ennyivel nem ért itt véget a történet, hogy meg kellene elégednünk egy effekttel elhomályosított képpel, ugyanis volt itt olyan pillanat is, ahol kimaradt az a fránya takarás.

Itt pedig már tisztán látható, hogy az új Death Recap mutatja a fizikai és varázssebzés arányát, hogy milyen arányban oszlottak el, hogy hány másodperc alatt haltunk meg, hogy mennyi ideig tartott a harc, mennyi volt a teljes kiosztott sebzés értéke, és van egy olyan sejtésünk, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa, és innentől már csak többet fogunk megtudni róla.

Mindenesetre örülünk, hogy a fejlesztők ezzel is foglalkoznak végre a többi teendőjük mellett, mi már izgatottan várjuk a további, hivatalos információkat róla, s reméljük nem vetik az ötletet a kukába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.