"Legalább 3 Major van még bennem!" - GuardiaN

A jelenleg 27 éves Guardian többször említette már, hogy látja karrierje végét, most azt is megmondta, hogy mennyire van közel.

A Counter-Strike egyik legnagyobb legendája, Ladislav "Guardian" Kovács egyelőre nem tervezi szögre akasztani egerét, legalábbis Major győzelem nélkül biztosan nem. Elmondása szerint még legalább 3 esélyt ad magának a következő 1,5 évben.

"Legalább 3 Major még van bennem" - mondta röviddel az IEM Katowice Major után, ahol a FaZe a rájátszás első fordulójában búcsúzott.

Pályafutása során rengeteg címet szerzett, ennek ellenére a Major győzelem még soha nem jött össze pedig 3 alkalommal is igen közel állt hozzá. Először a kolozsvári DreamHack-en állította meg a francia felállású EnVyUs. Később a Fallen által vezetett Luminosity ellen bukott el Columbus-ban. Legutoljára pedig a FaZe színeiben maradt alul a Cloud9-nal szemben,

Azzal, hogy az előző Major tornán bejutottak a rájátszásba, biztosították meghívásukat Berlinben, de még egy ilyen eredmény nem lehet elégséges a veteránnak.

"Csalódottak voltunk, mert sokat gyakoroltunk, sokat áldoztunk fel, és mégsem úgy megy, ahogy akartuk. Csalódottak voltunk az elért eredménnyel, de hát ez van, ilyen egy profi CS játékos élete. Fel kell állnunk és folytatnunk a gyakorlást a következő eseményre" - hangzik el nem túl magabiztosan Guardiantől.

A játékos egyébként biztos abban, hogy Janko "YNK" Paunović, mint edző, valamint Filip "NEO" Kubski érkezése, mint IGL meghozhatja a várt sikert a FaZe Clan-nak.

"Janko magával hozott egyfajta fegyelmet, illetve azt is, hogy más szemszögből is nézhetjük a játékot. Új taktikákat emelt be, és hogy miként használjuk ki az előnyeinket, hátrányainkat. Ebben a pillanatban mindenünk megvan, csak időre van szükségünk. Idővel jobb játékot fogunk mutatni."

Katowice óta 5 offline versenyen vettek részt:

  • Csak 5. helyen végeztek São Paulo-ban.
  • A Blast Pro Series: Miami versenyét megnyerték.
  • Ezen felül pedig az EPL S9 csoportkörében domináltak.
  • Illetve 9-11. helyen estek ki a StarSeries 7. szezonjából
  • És Sydney-ben sem sikerült a csoportból továbbjutni.

Az irány láthatóan nem rossz, de még mindig csak a régi ingadozó FaZe teljesítményt látjuk. A StarLadder Major Guardian-ék számára augusztus 28-tól indul, szóval már csak az a kérdés, hogy 3 hónapnyi felkészülési idő elegendő lesz-e, hogy utolérjék, többek között az Astralis csapatát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!