Roppant vicces videóval búcsúztatják a CIS régió eddigi legdrágább játékosát, Boombl4-ot

Roppant vicces videóval búcsúztatják a CIS régió eddigi legdrágább játékosát, Boombl4-ot

Boombl4-t leigazolta a Na`Vi, Edward ment a WinStrike-ba. Elméletileg a legdrágább e-sport igazolásról a CIS régióban.

Ma végre hivatalosan is bejelentették azt, amit már több napja sejthettünk, Boombl4 és Edward helyet cserélt, így a Winstrike és a Na'Vi is jól járhatott. Természetesen azért nem egy az egyért cserélt a két csapat, hisz a Winstrike tulajdonosa úgy fogalmazott, hogy a történelem legdrágább CIS e-sport játékosa lett így Boombl4, így valószínűleg komolyan ráfizethetett a Na'Vi erre a transzferre. A Winstrike egyébként egy nagyon vicces videóval búcsúzott a szerethető fiatal játékostól:

De nézzük is a tényeket, Boombl4 elment a Na`Vi-ba, Edward pedig kölcsönözve lett a WinStrike-nak. Egy kicsit beszélnék még nektek Boombl4-ról. Egy nagyon jókedvű srácról van szó, mindig mosolyog, pufajkás, és amikor kijutottam a WESG-re, ordítva jött oda megölelni, mert FPLC-ben haverok voltunk. A meccseinket nézte, és tanácsokkal látott el utána, nagyon keményen dolgozott és sokat játszott, hogy idáig eljusson. Általában a csapata húzóembere volt, és irányító is egyben. Ezért sokak számára meglepetés volt, hogy nem Zeus került ki a csapatból. Ez egy abszolút megérdemelt esély neki, viszont most egy jóval magasabb szinten fog játszani, kérdés, hogy meg tud-e majd felelni. Szerintem igen, és kíváncsian várom.

Na, de vissza a témánkhoz, a legdrágább igazolás. Érthetetlennek tűnhet, hogy lehet Ő a legdrágább igazolás, amikor HLTV top20-as playerek cserélnek gazdát minden évben. Nem tűnik reálisnak egyáltalán. Redditen a komment szekcióban viszont gyorsan találunk egy nagyon kézenfekvő magyarázatot az egészre. Mivel Edward csatlakozott a WinStrike-hoz, és Boombl4 a Na`Vi-hoz, így valószínűleg mindkettejükért irreálisan magas árat állapítottak meg, és csupán a különbözet kerül kifizetésre, tehát pl. Edward 1 millió dollárért megy a WinStrike-ba, és Boombl4 pedig 1.2M-ért csatlakozik a Na`Vi-hoz. Mindez egyébként egy félrefordításnak is köszönhető, ugyanis orosz oldalakon úgy jelent meg, hogy csak a CIS régió legdrágább játékosa lett, ami még mindig hatalmas teljesítmény egy ilyen fiatal játékostól. Természetesen az előző trükk valószínűleg így is érvényben van, csak egy kicsit kisebb mértékben

Tehát a legkézenfekvőbb megoldás az, hogy egyszerű parasztvakításról van szó, aminek okán el lehet durrogtatni egy-két hangzatos cikket, és még mi is külön foglalkozunk vele. A céljukat azt hiszem el is érték. Persze van rá esély, hogy ténylegesen is ez volt a valaha legdrágább transzfer, de elég logikátlan volna, sokkal valószínűbb, hogy "csak" az orosz régióban sikerült meglépnie ezt a lépcsőt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!