Életnagyságú csecsemővel érkezik a Death Stranding gyűjtői kiadása!

Életnagyságú BB Pod szobor és egyedi kulcstartó is jár a Death Stranding Collector's Ediditonhöz.

Hivatalos megjelenési dátumot kapott Hideo Kojima legújabb PlayStation 4 exkluzív játéka, a magyar felirattal érkező Death Stranding. A legnagyobb rajongók akár a Collector's Editionre is beruházhatnak, ami életnagyságú csecsemőszoborral érkezik!

 

A szokásokhoz híven Kojima ezúttal is szabadjára engedte a fantáziáját és elkészítette a Death Strandinget, ami november 8-án érkezik PS-re. Egyelőre még nem sokat tudunk a játékról azon kívül, hogy egy akció-kaland-sétaszimulátorral lehet dolgunk, amiben a főhős azt a BB Pod szobrot cipeli magával, amire mi is lecsaphatunk a gyűjtői változatban.

Az egyedi steelbook mellett különleges Ludens kulcstartót, a már korábban említett BB Pod szobrot és Sam Porter Bridges különleges ládáját húzhatjuk be. A játékon belüli tartalmak sem maradhatnak ki, amik között megtaláljuk a Death Stranding hivatalos soundtrackjét, "Kulisszák mögötti" videót és tíz avatart a játék különböző karaktereivel. Kapunk még különleges arany tárgyakat is, amiket a játékmenet során oldhatunk majd ki.

A Death Stranding gyűjtői kiadása mellett az előrendelői bónuszokra is érdemes lecsapni, mivel egyedi PS4 dinamikus témát, arany tárgyakat és egyedi PSN avatart is behúzhatunk. Ha megvan a játék akkor már csak ki kell várni a megjelenést és bele is lehet vetni magunkat az elszigetelt városok és széttöredezett társadalom újbóli összekapcsolásába, ami a Death Stranding fő történetszála lesz.

Ti várjátok már Kojima legújabb alkotását?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.