Ez már a Chrome-nak is elég: 384 GB DDR4-es RAM-ot is pakolhatunk a PC-nkbe

Ez már a Chrome-nak is elég: 384 GB DDR4-es RAM-ot is pakolhatunk a PC-nkbe

A G.Skill bemutatta a Computex 2019 expón a legújabb memóriamoduljait!

A világ egyik legnépszerűbb és legjobb RAM gyártója a G.Skill, ami számos érdekességet tartogatott az idei Computexre. A tajvani expón többféle konstrukciót is kiállítottak, amik közül a legérdekesebb mindenképp a DDR4-es 4000 MHz-es 384 GB-os kit, amivel tényleg mindenre elég memóriánk lehet és nem kell attól tartani, hogy a 25. Google Chrome-ban megnyitott oldal után összeomlik a rendszerünk. Emellett bemutatták a legnagyobb frekvenciával rendelkező dual-channeles konfigurációjukat is, ami az egész Computex "leggyorsabb dual-channeles memória" trófeáját is elhódította.

384 GB RAM 4000 MHz-en

A kiállított PC-ben egy Intel Xeon W-3175X processzor és egy ASUS GeForce RTX 2070 mellé pakolták be a 12 darab 32 GB-os modult, amik kitöltötték az üres slotokat az ASUS ROG Dominus Extreme alaplapon. Várhatóan a kereskedelmi forgalomban nem lehet majd kapni, de a határok feszegetésére tökéletes volt az összeállítás, ami nem csak gyors volt, hanem piszkosul látványos is.

16 GB RAM 5200 MHz-en

A G.Skill másik nagy dobása az elképesztően gyors kétcsatornás Trident Z Royal kit volt, amit egy MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC alaplapba helyeztek el, mellé egy Intel I7-9700KF-et és egy MSI GeForce RTX 2070 AERO ITX 8G pakoltak még a gépbe. A szörnyeteget csak nézni lehetett, megérinteni nem, de így is bőven kiszolgálta az IT fanatikusokat.

A standjukon még bemutatott néhány kereskedelmi forgalomban is kapható jövőbeli terméket a tajvani gyártó, mint az AMD X570 chipsethez készített új memóriák, amik simán letarolhatják majd a piacot, ha hivatalosan is megérkezik a Ryzenek második generációja, amire már nem kell sokat várni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!