Érdekel az e-sport és a VR? Akkor holnap a Linkup PlayIT standjánál a helyed

Érdekel az e-sport és a VR? Akkor holnap a Linkup PlayIT standjánál a helyed

Első kézből, szakemberek segítségével ismerheted meg a VR zseniális világát a holnapi PlayIT-en!

A Linkup VR E-sport Egyesület egy igen speciális területet képvisel kis hazánkban, olyan digitális kalandokra éhes fiatalokat keresnek, akik nem rettennek vissza a valósidejű testmozgástól sem. A VR e-sport az e-sportok egy olyan területe, ami nagyszerű hidat képez a videojátékok és a hétköznapi sportok között. Nemzetközi szinten már javában alakul a maga szférája, hazánkban pedig a Linkup a terület egyik nagy szakértője.

A június 1-én megrendezésre kerülő budapesti PlayIT-en most egy egész napon át ott lesz az esélyetek, hogy belekóstoljatok a VR világ csodáiba, a Linkup standjánál. 10:00-tól egészen 19:00-ig várnak titeket változatos programokkal a helyszínen.

Ha mélyebben érdekel ez a terület, és nem szeretnél lemaradni az aktualitásokról, akkor csatlakozz VR e-sport közösségünkhöz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.