PC-re érkezik hamarosan az Xbox Game Pass!

PC-re érkezik hamarosan az Xbox Game Pass!

Két nagyszerű hírt jelentett be a Microsoft!

A PC-sek számára két örömteli hírt is bejelentett a Microsoft. Az amerikai óriás a népszerű Xbox Game Pass-t hozza majd el az asztali számítógépekre, emellett a Microsoft Store játékai jöhetnek majd Streamre!

Az Xbox Game Pass egy zseniális újítása volt a Microsoftnak, aki havi előfizetés ellenében elérhetővé tette a konzolosok számára, hogy kedvükre válogassanak több tucat játék közül. Olyan címeket lehet most is a Pass-szel játszani, mint a Sea of Thieves, vagy a Forza Horizon 4. A szolgáltatás elsöprő sikerén felbuzdulva a szoftvervállalat úgy döntött, hogy itt az ideje hivatalosan is bevezetni a "bérletet" a PC-s felhasználók számára. Mivel a világ PC használóinak elsöprő többsége Windowst futtat, ezért érthető volt a döntés, amivel óriási bevételekre tehet szert a Microsoft, sőt konkurenciát állíthatnak az EA Access-nek és a hamarosan érkező Ubisoft Premium Pass-nek is.

Egy másik újdonságon is dolgozik a Microsoft, ami nem kevesebbet jelent, mint a Steam és a Microsoft együttműködését. Ennek értelmében a legújabb, eddig kizárólag Microsoft Store-ban megvásárolható címek a világ legnagyobb videojáték áruházában is elérhetőek lesznek, ezzel a Valve launcherének rajongói végre egy helyről indíthatják majd el a Portal 2-t és a Gears of War 5-öt. További részleteket az E3-ra ígértek, amire már alig egy hetet kell csak várni. 

Ti örültök a Microsoft döntésének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.