Vastrón,  jégkocka és sörcsapoló: zseniális, egyedi építésű gépházak a Computex 2019-ről!

Vastrón, jégkocka és sörcsapoló: zseniális, egyedi építésű gépházak a Computex 2019-ről!

A világ legnagyobb IT showján az egyedi építésű gépházak sem maradhattak el.

Az asztali számítógépek elengedhetetlen eleme egy minőségi, jól szellőző gépház, ami nem csak az alkatrészeket védi, de az élettartamukat is megnöveli. A mai világban a házak is egyre durvábban néznek ki, miközben még jobban szigetelik a duruzsoló alkatrészek zaját. Az RGB színpompa sok gamernek okoz örömteli pillanatokat, de vannak olyanok, akik egyszerűen hobbiból építenek egyedi és különleges számítógépeket. A Computex 2019-es tajvani expóján is megjelentek a legjobb alkotások, amikből egy válogatást hoztunk el nektek!

Ezek a fantasztikus darabok, tulajdonképpen művészeti szintre emelik a PC-ket. A modderek számára ebben az esetben a cél nem volt más, mint a látvány mindenek felett. Természetesen megpróbálták az egyéb alkatrészeket is úgy összeválogatni, hogy a kompozíció minden oldalról tökéletesen mutasson. Egyedi festésű videokártyák, RGB színekkel felturbózott RAM-ok és a vízhűtő csövek labirintusa is feltűnt a kiállításon. Nincs más hátra, mint maguk a gépek: mindent a szemnek, semmit a kéznek!

A különlegesebb gépházak után itt vannak az ismerősebb darabok. Brutális teljesítmény csörgedezik ezeknek a szörnyetegeknek az ereiben, amihez a legdurvább vízhűtést rakták össze a gépépítők. Ilyen PC-kkel nem sűrűn fut össze az ember!

 

A Computex 2019 ma zárja be a kapuit, ezért érdemes újra feleleveníteni az expó talán legfontosabb bejelentését, az AMD Ryzen széria második generációjának bejelentését.

Nektek melyik gépház a kedvencetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!