A Pro View-nak köszönhetően "lebukhatnak" a gyengébb játékosok Doublelift szerint

A Pro View megreformálhatja a profi LoL ligákat, Doublelift sem rejtette véka alá véleményét.

Fizetős tartalomként érkezik meg a ma induló 2019-es Summer Splitre a Pro View, a legújabb szolgáltatása a Riot Games-nek, ami alapjaiban változtathatja meg a közvetítéseket. Minden egyes mérkőzésen lehetőségünk lesz majd több kameraszögből figyelni az eseményeket, így az Idézők Szurdokában nem maradunk le egy fontos eseményről sem.

A Pro View azonban nem csak az egyszerű nézők számára lesz hasznos a még teljesebb LoL élmény átélésében, de az edzőknek és elemzőknek is plusz információkkal szolgálhat majd minden egyes játékosról. Ez azt is jelentheti, hogy csak a Pro View miatt kerülhetnek majd padra olyan játékosok, akik egyébként sokat hibáznak a mérkőzéseken, de eddig nem kerültek igazán a fókuszba. Ezt a meglátását Doublelift is megosztotta, akinek tapasztalata az egyik legnagyobb a kompetitív LoL közösségben. 

Sokan félreérthetik Doublelift mondandóját, mivel a gondolatait nem az egyszerű játékosoknak címezte, hanem azoknak, akik tényleg átlátják a LoL mechanikáit és stratégiáit, így olyan hibákat is észrevesznek, amin egy sima player szeme átsiklik. A Pro Viewnak köszönhetően az új játékosok igazolása is felpöröghet majd a top ligákban, amire szükség van, mert a LoL első nagy generációja lassan kiöregszik. Erre jó példa, hogy Darshan és Huhi, tulajdonképpen levezetni ment el a Golden Guardians Academy csapatához, Reignover meg az edzősködés útjára lépett aktív játék helyett.

A profi LoL innentől nem a KDA-ról és a farmról fog szólni, hanem egyéni szinten elkövetett apró hibákról és nagyszerű húzásokról. Lehet nem tűnik elsőre komoly dolognak ez az új irány, de néhány hónap múlva már érezni lehet majd a Pro View hatását. Doublelift nem csak gondolatokat fogalmazott meg az elmúlt napokban, de egy közösségi kampányban is részt vett a maga egyedi stílusában. Így szed szemetet a Team Liquid legendás lövésze!

Ti egyetértetek Doublelifttel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!