Saját dokumentumfilmje miatt látogatott el a Jurassic Park sztárja a DreamHack Dallasra

Saját dokumentumfilmje miatt látogatott el a Jurassic Park sztárja a DreamHack Dallasra

A színész nem csak ellátogatott a versenyre, de többekkel fotózkodott is.

Ma már abban a szerencsés helyzetben van az e-sport, hogy egész országok álltak már be mögé, van ahol soha nem látott támogatottságot élvezz. Ilyen például Dánia, de mondhatnám akár Svédországot, Franciaországot és szerencsére Magyarországot is. De persze számos egyéb országban is törvények védik már a játékosokat, az e-sport pedig nem csak a hétvégék, de a mindennapok része is, mondjuk az oktatásban.

A sajnos még máig elforduló csalási botrányok vagy azok a sztorik, amik szerint egy adott szervezet nem fizeti ki a játékosait csak ront az e-sport megítélésen, különösen azok szemében, akik egyébként is vonakodva állnak a témához. Ezt egyféleképpen lehet kezelni, oktatással. Az e-sport és a hozzá kapcsolódó fogalmak minél nagyobb réteggel való megismertetésével, amihez még 2019-ben is a TV a legjobb eszköz.
Az sem rossz persze ha ismert személyiségek beszélnek az e-sportról, a még ma is zajló DreamHack Dallas során pedig úgy látszik minden összejött. A helyszíni képekből tudjuk, hogy ott járt a versenyen A légy, később pedig a Jurassic Park sztárja, Jeff Goldblum. A Thor: Ragnarökben a Nagymester szerepét játszó színész minden bizonnyal az új, még készülő TV műsorához forgatott, ami során érdekes tudományos kérdésektől kezdve, egészen a jégkrém történelméig, mindennek megpróbál majd utána járni, ami őt érdekli.
Apró spoiler, de így valószínűleg számíthatunk majd egy e-sporttal fogalakozó epizódra is, ami reméljük részletesen és mélyrehatóan mutatja majd be a sportágat, azokkal is megismertetve azt, aki eddig sosem hallott az e-sportról.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!