Van ennél lejjebb? - A meccs felét 4v5-ben játszották, mégsem tudott nyerni a Virtus.pro!

Van ennél lejjebb? - A meccs felét 4v5-ben játszották, mégsem tudott nyerni a Virtus.pro!

Vajon egy ilyen eredmény után is együtt marad a csapat?

Egymást érik a StarLadder Major selejtezői, ahol eddig sajnos még nem sikerült kiemelkedő eredményt elérnie magyar csapatnak, ahogy a lengyel Virtus.pro sem igazán remekel. Aki esetleg egy kő alatt élt az elmúlt években, annak elmondom, hogy az egykoron Major győztes Virtus.pro mára sehol sincs, tavaly év végén, az egész csapatot menesztette a szervezet, hogy aztán pár hónappal később részben új felállással térjenek vissza.

Ez sem igazán működött, byali is elhagyta a csapatot és jelenleg 4 fiatal lengyel játékos, valamint a 2014-ben Major győztes Snax alkotja a VP-t. A rajongók legnagyobb bánatára közel sem tudják hozni azt a szintet, amit név alapján elvárna tőlük az ember, a StarLadder Minor harmadik selejtezője például kifejezetten nagy pofon volt a csapat számára. A legjobb 128 között egy kis dán csapat, a Team STEP volt az ellenfelük, akik meglehetősen mostoha körülmények dacára is behúzták a meccset.

Bizony, a Virtus.pro 5v4-ben kapott ki a dánoktól. TOBIZ még úgy ahogy, internet problémákkal küszködve, hatalmas laggok közepette még játszott az első félidőben, aztán a második játékrészben már egyáltalán nem vett részt, hiába kértek a csapatok technikai időkérést, nem sikerült megoldaniuk a dán játékos internetproblémáját. Végül hosszabbításba torkollott a meccs, ahol már játszott TOBIZ és meg is nyerte a STEP a mérkőzést. Nagy pofonba szaladtak bele a VP játékosai, de a vezetőség is, akik egy ilyen eredmény után gyanítom újra átgondolják majd a jelenlegi csapatukat.
Sokan TaZ köré építenének egy új lengyel ötöst, hiszen az Aristocracy szervezeti támogatás nélkül is jelen volt az ESL Pro League kilencedik szezonjában, míg mások inkább egy CIS csapatot ajánlanának a VP-nek. Mit gondoltok, tényleg hagynia kéne a Virtus.pro-nak a lengyel csapat tervét?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!