Június 3-án jön az Arena rotáció - Húzzátok be az ingyen aréna jegyet

Június 3-án jön az Arena rotáció - Húzzátok be az ingyen aréna jegyet

Holnap új nap virrad az arénára is, ideje kimenteni egy jegyet.

Talán az egyik legizgalmasabb bejelentése volt a Blizzardnak, hogy az aréna egy picit megváltozik a Sárkány Évében. A kalapos rendszer marad, viszont a játék minden két hónapban megváltoztatja azokat a kiegészítőket, amikkel megtölti a kalapokat. Eddig ugye arról volt szó, hogy az aréna is Standard volt de ezt már az előző 'szezonban' is ugrott és a mostani kör is a múltba kalauzol minket. Holnaptól a következő kiegészítőkkel találjuk majd szembe magunkat:

  • Classic
  • Basic
  • Goblins vs. Gnomes
  • The Grand Tournament
  • One Night in Karazhan
  • The Boomsday Project
  • Rise of Shadows

Azért az tuti, hogy a következő két hónapban tele lesz a játékmód mech lapokkal és azokra építő paklikkal. Ki tudja, lehet megint jön majd szembe Mech Mage, Face Hunter meg egyéb nyalánkság. Viszont arra figyeljetek, hogy az ingyen aréna jegyeteket ne feledjétek kivenni. A mostani rendszer úgy működik, hogy mikor átfordul a kerék, akkor a rendszer megnézi, hogy éppen van-e a játékosoknak aktív aréna paklija.

Amennyiben ott figyel egy deck, akkor az automatikusan visszavonul, a gazdája megkapja a jutalmakat, attól függően, hogy hány győzelemnél tart éppen, és még egy ingyen jegyet is hozzávág a játékoshoz. Hiszen mégiscsak a rendszer vonultat vissza és nem mi 'akarjuk' feladni a dolgokat. 

Erről egyébként a Blizzard-ot is kérdezték még egy Q&A során, és Dean Ayala gyakorlatilag annyit mondott, hogy ezt a rendszert nem akarják eltörölni.

Szóval a lényeg annyi, hogy vásároljatok egy jegyet, és játszatok annyit, amennyihez kedvetek van. Arra figyeljetek, hogy amint megvan a két vereség, akkor hagyjátok ott az arénát. Holnap reggel a rendszer ad majd egy jegyet és az ajándékokat is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!