Klánajánló: 10 magyar klán a közelgő CW kampányra

Bemutatunk 10 olyan magyar klánt, akikkel szép esélyed lehet tankot szerezni a közelgő CW kampányon.

A 2019-es nyári CW kampányról nem sokat tudni. Egyelőre csak annyi biztos, hogy július első két hetében kezdődik, illetve, hogy ismét választhatunk egyet a hat darab CW nyereménytank egyikéből. A klánok számára több új álcastílus is készül erre az eseményre, mint például a Bulat vagy a Vanquisher, de most lássuk, hogy melyik az a 10 magyar klán, akikhez érdemes lehet csatlakozni.

1. 4SALE

A jelenleg 94 főt számláló 4SALE a 2018-as Arms Race CW kampányon a magyar klánok között a 9. helyen végzett, és 29 harckocsit szerzett. A 2019-es Soldiers of Fortune kampányon pedig 20 tankszerzőjük volt. A klánba 1.200 fölötti WN8 értékkel csatlakozhattok.

2. DAILY

A DAILY előkelő helyeken trónol mind a tier VI-os, mind a tier VIII-as Stronghold mezőnyben, és a magyar klánok között ők teljesítettek a legjobban a 11-edik CW szezonban. A klánhoz azok csatlakozhatnak, akik tier X-ben 3.500 fölötti átlagsebzést produkálnak.

3. F0W

A F0W komoly hangsúlyt fektet az aktivitásra, tehát hozzájuk főképp azoknak érdemes csatlakozniuk, akik heti 3-4 órát ráérnek játszani, továbbá az elmúlt 30 napban legalább 2.500 WN8 értékelést értek el. A F0W régóta a magyar klánok legjobbjai között foglal helyet, és a legutóbbi CW kampányon 11 harckocsit szereztek.

4. HAC-L

A CW szezont mind tier VIII-as, mind tier X-es fronton megvívták, a januári CW kampányon pedig igen előkelő helyen végeztek a magyar klánok rangsorában, és összesen 34 tankot hoztak. Keresd őket, ha van legalább 1.700 WN8 értékelésed!

5. HUA

A legutóbbi CW szezonban a 44-edik helyet szerezték meg tier VIII-ban, illetve a januári CW kampányon 41 játékosuk számára biztosított tankszerző helyet. Ha megvan a 4.500 kombinált WN8-ad, akkor nyugodtan csatlakozz hozzájuk!

6. M-B-Z

Ők sem voltak restek részt venni a legutóbbi CW szezonban, és a 74-edik helyet csípték el tier X-ben. A Soldiers of Fortune CW kampányon pedig 54 tankot szereztek. A 92 főt számláló Magyar Büntető Zászlóaljhoz 1.700 fölötti WN8 értékeléssel csatlakozhattok.

7. NMRD

A Magyar Nimród Páncélos Század 94 főt számláló igen aktív magyar klán, akik 27 tankszerző helyet tudhattak magukénak januárban. A felvételi követelményük a szükséges tankokon túl 1.400 fölötti WN8 értékelés.

8. RE-AP

A RE-AP kétségkívül a legjobb magyar klánok egyike, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy januárban 96 darab tier X-es tankot hoztak el. A jó teljesítménnyel egyenes arányban természetesen a felvételi követelményeik is igencsak magasak, hiszen 1.900 fölötti összesített WN8 értékelést, illetve 2.800 fölötti 30 napos WN8 értékelést jelöltek meg felvételi követelményként. A RE-AP jelenleg 100 főt számlál, ennek ellenére nem kizárt, hogy teljesen beszüntették a felvételt.

9. VTEPS

A VTEPS kláncsalád főklánja, ami már a World of Tanks kezdetétől stabil lábakon áll. A januári Soldiers of Fortune CW kampányon 56 tankot hoztak, és ők végeztek a legjobb pozícióban a nemrég véget ért CW kampányon a magyar klánok között, illetve a nemzetközi mezőnyben is a harmadik helyen végeztek tier VIII-ban. A klán jelenleg 96 főt számlál, így talán még akad egy-két kiadó hely.

10. ZWACK

Tudod, kik ők.

Fire Trail CW kampány

Bár még legalább egy hónap van a CW kampány indulásáig, de nem árt már most elkezdeni a klánkeresést, hiszen a helyek gyorsan fogynak, és a CW kampányon az összhang is rengeteget számít majd. Reméljük, hogy összeállításunk segít az ideális klán megtalálásában!

Te készülsz már a nyári CW kampányra? Melyik klán színeiben fogsz harcba szállni?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.