A csapat amelyik átveheti az Astralis helyét

A csapat amelyik átveheti az Astralis helyét

Liquid győzelemmel ért véget a DreamHack Dallas!

Brutális hét áll a Team Liquid háta mögött, hiszen a DreamHack Masters Dallas versenyét a világ legjobb csapataival szemben tudták megnyerni! Jelenpillanatban még világelső Astralis, de mivel kihagyták ezt a versenyt is, így vélhetően a Liquid át fogja venni a HLTV ranglistán a dánok helyét.

Panaszra azonban így sem lehetett okunk, hiszen a csoportkörök és a rájátszás meccsei is roppant izgalmasra sikerültek! A döntőt végül a Liquid és az ENCE játszotta, ami szintén egy parázs meccs volt. Egymás pályáját elnyerve Inferno-n dőlt el a meccs, ahol bár szépen fel tudtak zárkózni a finnek, a győzelemhez nem volt elég.

A trófeát elveszítette a UPS, ezért más megoldást kellett találnia a szervezőknek. Forrás: hltv.org

Így már szinte biztos, hogy a Liquid átveszi az Astralis helyét a HLTV dobogójának tetején. Az már persze más kérdés, hogy a közelgő ECS és EPL döntők után is meg tudják-e majd tartani a vezető helyüket. A mérkőzés után a verseny MVP díjas játékosaként záró Jonathan "EliGE" Jablonowski adott interjút a HLTV-nek, a legizgalmasabb részeket olvashatjátok a továbbiakban.

Te kaptad az MVP medált, főleg azért a teljesítményedért, amit az ENCE ellen mutattál. Mesélnél arról, hogy mi volt akkor a fejedben?

Fantasztikus érzés volt! Nagyon régóta vagyok a játékban és most már egy ideje elég jól is játszom, de még sokat kell mutatnom magamból! Igazán jól játszani és biztosítani a győzelmet magadnak és a csapatodnak felemelő érzés.

Egy korábbi interjúban Twistzz-nél előjött, hogy nem igazán vagytok megelégedve a játszott pályáitokkal.

Jó volt, hogy a cs_summit-on részt vettünk. Azon versenyen nem nézett ki ilyen jól a map pool-unk, de most rengeteg Nuke-t gyakoroltunk és játszottunk sikeresen. Ennek hatására az ENCE nem akarta játszani ellenünk ezen a pályán. És ki tudja, hogy ha bent marad, lehet, hogy másképp alakul a széria.

Néhány hónap alatt ez a második bajnoki címetek. Lehetséges, hogy megtört az átok?

Amikor sokszor vagy döntőben, de folyton elveszíted, akkor az ember elveszítheti az önbizalmát és a hitét önmagában. Ez a két győzelem segíteni fog nekünk, hogy a következőket is behúzzuk!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!