Sadokist vs SirScoots - Twitteren esett egymásnak a két kommentátor

Sadokist vs SirScoots - Twitteren esett egymásnak a két kommentátor

Sadokist elég megosztó személyiség, most éppen SirScoots állt ki ellene.

Úgy gondolom, aki követi a profi CS:GO-t az már találkozott Matthew "Sadokist" Trivett nevével. A kanadai születésű Sadokist jelenleg az egyik legnépszerűbb CS:GO kommentátor, aki általában Henry "HenryG" Greer-rel karöltve szokta elhozni a nézők számára a legizgalmasabb meccseket. Számtalan nagy versenyen hallhattuk már az ő hangját, de Sadokist erőszeretettel mondja el véleményét bárkiről és bármiről a különböző közösségi platformokon is, legtöbbször szabad, egyeseknek túlságosan erőteljes stílusban.

Többször fejtette már ki véleményét, az egyébként is sokak által kritizált BLAST Pro Series versenysorozatról és arról, hogy az Astralis több versenyt is visszamondott a BLAST Pro Series javára. A napokban szintén az RFRSH által szervezett versenyek voltak a kommentátor célkeresztjének közepén, állítása szerint az utóbbi négy BLAST Pro Series verseny mindegyikén voltak játékosok, akik panaszkodtak különböző dolgokra, majd amikor visszakérdezett, hogy ezt miért nem mondják el a szervezőknek is, akkor kivétel nélkül azt mondták, hogy nem tehetik.

Ez már önmagában felvett jó pár kérdést, hiszen ha tényleg nincs szavuk a játékosoknak, akkor az bizony nem a legjobb hozzáállás a szervezők részéről és illene ezen változtatni. A bejegyzés alatt azonban nagyon hirtelen elszabadultak az indulatok, különösen akkor, amikor megjelent a hozzászólások között SirScoots is. Az 52 éves amerikai Scott "SirScoots" Smith neve már minden bizonnyal kevesebbeteknek hangzik ismerősen, de akik igazán jártasak a CS:GO versenyek háttérinformációiban is, valamint emlékeznek még az 5-6 évvel ezelőtti versenyekre, azok tudják, hogy SirScoots nem csak műsorvezetőként és kommentátorként, de elemzőként és érdekképviselőként is aktívan dolgozott az évek alatt, sőt, még a mai napig aktív munkájában.

Scott "SirScoots" Smith

Sokak szerint megkérdőjelezhető, hogy SirScoots-nak volt-e értelme beleszólnia a témába, ugyanakkor arra is érdemes figyelni amit ő mondott, hiszen a világon semmi sem egyszerűen fekete vagy fehér, így valószínűleg Sadokist sztorijainak is két oldala van. SirScoots elmondása alapján például érdekes, hogy Sadokist azóta bírálja nagyon a BLAST Pro Series versenyeket, mióta az egyik alkalommal nem kérték fel őt dolgozni.
Ami viszont ezek után jött, azt mindkettejüknek át kellett volna gondolnia jó párszor és talán inkább egymásközt elintézni a nézeteltérést, mert a Twitteren folytatott vita nagyon hamar átcsapott gyerekes beszólogatásba. Nekünk érdemesebb inkább Sadokist eredeti bejegyzésével foglalkozni, miszerint a játékosok nem mernek, vagy nem is tudnak felszólalni a BLAST Pro Series szervezőivel szemben, pedig jó pár dolgon változtatnának. Mert valljuk be őszintén, nézői szempontból is lenne min változtatnia a szervezőknek, a rengeteg Bo1-es mérkőzés miatt például bőven átalakíthatnák a versenyek rendszerét.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!