Újra együtt nylon, smuci, rchl trió - Lengyelországban versenyeznek először

Újra együtt nylon, smuci, rchl trió - Lengyelországban versenyeznek először

rchl néhány kérdésünkre is válaszolt az új csapat kapcsán!

Rendkívül ígéretes új magyar többségű női csapat alakult meg a napokban. Az Aces Esports május 3-án vált meg női csapatától, ahol többek között nylon és smuci játszott. Később rchl vált ki a Singularity-ből. Adta magát a helyzet, hogy alapítsanak egy csapatot, így TEAM FL néven júliusban már Lengyelországba utaznak az eLadies versenyére.

Az új csapat felállást rchl jelentette be, mégpedig annak apropójából, hogy részt fognak venni a lengyel eLadies versenyén július 19 és 21 között. A megmérettetésre bárki nevezhet, ugyanúgy működik, mint egy ICL, vagy egy Copenhagen Games. Befizeted csapatonként a 80 eurót és játszhatsz helyszínen, gépet sem kell vinned.

Vácz Anna "rchl" Ráhelt kérdeztük a változásokról:

A napokban láthattuk, hogy kiléptél a Singularity csapatából. Elárulnád, hogy miért váltatok el egymástól?

Ez nem igazán publikus, de összességében nem egyeztek a hosszútávú céljaink.

Júliusban a lengyel eLadies versenyén vesztek részt smucival és nylonnal. Állandó csapatot terveztek, vagy csak erre a tornára álltatok össze? Illetve miért pont jenkonra és aNNja-ra esett a választás?

Jenkon a csapattársam volt a Singularity-ben és nagy potenciált látok benne ezért hívtuk őt. Tudtuk, hogy aNNja jól játszik, és kellett még egy komolyabban lövő játékos a csapatba, ezért hívtuk őt (aNNja egyébként magyar-szerb származású játékos). Természetesen hosszútávra tervezünk!

Nylon-smuci-rchl triótól már láthattunk szép eredményeket, például 2017-ben a CPH Games 5-8. helyen végeztek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!